Rondvaart Wiljo


-advertentiepositie-



Sfeervol varen: verken vestingstad Heusden vanaf het water

Verken met Rondvaart Wiljo het pittoreske Heusden en omgeving vanaf het water! Maak samen een gezellige dagtocht over de Maas of stap aan boord voor een rondvaart van een uur. Kindjes drukken hun neusjes nieuwsgierig tegen de ruiten aan, terwijl Hollandse vergezichten voorbij glijden. Bij mooi weer neem je plaats op het bovendek en geniet je van een briesje door je haren.

Rondvaart-Wiljo

Rondvaarten over de Maas

Rondvaart Wiljo heeft verschillende sfeervolle vaartochten en arrangementen voor alle leeftijden. Of je nu met het hele gezin of met z'n tweeën komt, bij Rondvaart Wiljo is er altijd een plekje voor je vrij. De 1-uursrondvaart brengt je naar het Heusdens Kanaal, waaraan het knusse dorpje Wijk en Aalburg ligt. Je vaart door naar de Dode Maasarm, een stukje beschermd natuurgebied dat langs Nederhemert-Noord en -Zuid en het dorpje Wellseind slingert. Een prachtig stukje Brabant om vanaf het water te ontdekken. Grote kans dat je watervogels spot!

  • Check ook de dagtochten over de Maas, door de Biesbosch en de Bommelerwaard.

Rondvaart Wiljo in Heusden-Vesting leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.rondvaartwiljo.nl

Foto: Rondvaart Wiljo.
Foto: Rondvaart Wiljo.
Foto: Rondvaart Wiljo.
Foto: Rondvaart Wiljo.
Foto: Rondvaart Wiljo.
Foto: Rondvaart Wiljo.
Foto: Rondvaart Wiljo.
Foto: Rondvaart Wiljo.