Ontdek de prachtige Maas samen met Wiljo

De rondvaartboten van Rondvaart Wiljo liggen aangemeerd in het mooie oude vestingstadje Heusden in Noord-Brabant. Kies de juiste boot voor jouw feest of dagje uit!

Een boot is een unieke locatie voor een bruiloft, jubileum, vergadering of personeelsuitje. En Wiljo zorgt ervoor dat het een bijzondere dag wordt.

Rondvaart-Wiljo

Zakelijke arrangementen

Je vergadering of presentatie combineren met een actief uitje? Dat kan ook, kies bijvoorbeeld voor:
  • Vestinggolf in Heusden, golfen in de vesting!
  • Een bezoekje aan de bierbrouwerij, samen met een lekkere proeverij
  • Een stadswandeling of een tochtje op de Solex
Verras uw relaties met een originele activiteit! Een geheel verzorgd arrangement is ook mogelijk, kijk daarvoor op Feestje op de Maas.

Boottocht over de Maas

Heusden is een fraai gerestaureerde stadje, een toeristische trekpleister van de eerste orde. Maar vanaf het water mogen Heusden en omgeving er ook wezen. Stap aan boord van één van de schepen van Wiljo en ontdek het zelf tijdens een rondvaart of dagtocht. Komt u met een groep of met z'n tweeën? Er is altijd plek. Tussen Pasen en eind september zijn er rondvaarten van ongeveer een uur over de Maas en Dode Maas. De route voert over de Maas en komt op het Heusdens Kanaal uit, waaraan ook het dorpje Wijk en Aalburg ligt. De boot komt uit op de Dode Maasarm, een stukje beschermd natuurgebied dat langs de dorpjes Nederhemert-Noord en -Zuid en het dorpje Wellseind slingert. Een prachtig stukje natuur om vanaf het water te ontdekken.

Ontdek de prachtige Maas samen met Wiljo in Heusden-Vesting leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.