Ontdek wat je later wilt worden in de Kinderwerkplaats

Kinderen hebben vaak grote dromen over wat ze later willen worden. Raketgeleerde, uitvinder of misschien wel automonteur. In de Kinderwerkplaats worden deze dromen werkelijkheid. Doe mee met één van de verschillende leuke proefjes en ga aan de slag! Bij binnenkomst krijgen alle kids een gereedschapskist vol spullen voor alle proefjes en mogen ze een gepaste outfit aantrekken. Dankzij de verkleedkist lopen ze er zo de hele dag als bouwvakker of laborant bij!

Kinderwerkplaats

Speel met water en elektriciteit

Kinderen leren in de Kinderwerkplaats spelenderwijs alles over oude ambachten en de beroepen van nu. In het lab wanen kinderen zich een echte wetenschapper en bootsen ze een vulkaanuitbarsting na, of doen ze proefjes met elektriciteit en water. De verschillende proefjes wisselen regelmatig. Daardoor kun je dus heel vaak langskomen en elke keer iets nieuws ontdekken! Neem ook eens een kijkje in de papierfabriek, het recyclestation of de kaarsenmakerij. Bijna alles wat je maakt mag je mee naar huis nemen. Na een dagje knutselen en experimenteren weet je precies hoe het is om stratenmaker, automonteur, waterbouwkundige, schilder of timmerman te zijn.

Stoer en creatief kinderfeestje

Vier een kinderfeestje in de Kinderwerkplaats! Compleet met grappige proefjes, groepsfoto en broodjes knakworst. Kids kunnen kiezen uit verschillende soorten feestjes. Kies bijvoorbeeld voor een laboratoriumfeest of voor een bouwfeestje.

Ontdek wat je later wilt worden in de Kinderwerkplaats in Den Haag leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 14,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

Samen aan de slag. Foto: De Kinderwerkplaats.

Grappige proefjes doen. Foto: De Kinderwerkplaats.

Samen aan de slag. Foto: De Kinderwerkplaats.

Samen aan de slag. Foto: De Kinderwerkplaats.

Samen aan de slag. Foto: De Kinderwerkplaats.

Werkruimte voor kinderen. Foto: De Kinderwerkplaats.

Samen aan de slag. Foto: De Kinderwerkplaats.

Racen met een autootje. Foto: De Kinderwerkplaats.