Paintballen, kano varen of solex rijden bij Happy Days

Leuke en actieve uitjes in de buitenlucht, dat doet iedere groep goed. Bij Happy Days is er een breed aanbod aan outdoor groepsuitjes. Versla je familieleden bijvoorbeeld in een spectaculair paintball-avontuur, of ga juist gemoedelijk solex rijden. Je vermaakt je absoluut op de 11.000 vierkante meter van Happy Days!

Paintballen in de buitenlucht

Happy Days ligt middenin de natuur, en dat komt goed uit tijdens een spannend potje paintball. Het veld is enorm, wel 7000 vierkante meter, en de baan is niet zomaar een baan. Het lijkt net echt oorlogsterrein, met bossen, legertrucks en een lange brug! Happy Days brengt je naar het terrein toe, laat je twee uur spelen en brengt je daarna weer terug. Leuk voor vrijgezellenfeestjes: Hunt the rabbit, waarbij de vrijgezel natuurlijk het haasje is.

Kano, solex of TukTuk

Happy Days is het vertrekpunt voor een heleboel buitenactiviteiten waarbij je de mooie omgeving verkent. Daag je groepsgenoten uit tot een spetterende kano-race, stap op een solex en tour op je gemakje rond of laat je vervoeren door een tuktuk. Ook leuk: beleef een hele relaxte middag aan boord van een sloep. Eventueel kun je een schipper erbij huren, hoef je verder alleen maar achterover te leunen!

Eten bij Happy Days

Happy Days Noord-Holland heeft vijf restaurants waar je onder andere kunt steengrillen, gourmetten, genieten van tapas en dineren à la carte. Gaan we voor een Italiaans buffet, pannenkoeken of een all-you-can-eatarrangement? Combineer je favoriete activiteit met een diner en stel je eigen arrangement samen! Naborrelen kan in het gezelligste café van de regio: het Verzamel Lounge Café.

Tip! Happy Days biedt ook een breed scala aan indoor uitjes!

Paintballen, kano varen of solex rijden bij Happy Days in Grootebroek leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ga een potje poolen! Foto: Happy Days

Ben jij de snelste met karten? Foto: Happy Days

Ga een potje poolen! Foto: Happy Days

Ga een potje poolen! Foto: Happy Days

Ga een potje poolen! Foto: Happy Days

Samen bowlen. Foto: Happy Days

Ga een potje poolen! Foto: Happy Days

Gooi jij de dartpijltjes in de roos? Foto: Happy Days