HappyDays Noord-Holland: 21 in- en outdooractiviteiten

Een leuke dag organiseren voor de hele familie is een pittige klus. Want de een wil ontspannen en lekker eten en de ander wil actief bezig zijn. De oplossing: HappyDays! Hier combineer je een smakelijk diner gerust met lasergamen, boogschieten of steppen. En 's avonds een feestje bouwen? HappyDays is overal voor in! De organisatie van een familiedag was nog nooit zo gemakkelijk.

De locatie van HappyDays in Grootebroek is ingericht met onder meer een kartbaan, bowlingbanen en een lasergamearena. Ook dartborden en een aantal pooltafels ontbreken niet in het assortiment. Voor iedereen is er iets leuks doen. Maak een keuze uit een van de activiteiten en combineer dit vervolgens met steengrillen of iets anders te eten in het restaurant.

Eten en drinken

Een familiedag is niet compleet zonder een gezamenlijke maaltijd. HappyDays zorgt daarom ook voor iets te eten in een van de zalen. Smullen van de kaart of gezellig barbecue├źn? Kies en combineer! Twee professionele keukens zorgen voor het heerlijke eten. Buffetten, tapas of een kindermenu: alles wordt met liefde gemaakt.

Feestje vieren?

HappyDays viert graag een feestje, het liefst de hele avond lang. Verras de familie met een echte feestavond of kies voor een thema-avond. Ook een avond in Franse stijl, in het wilde westen of met een stand-up comedian behoren tot de mogelijkheden.

HappyDays Noord-Holland: 21 in- en outdooractiviteiten in Grootebroek leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 7,75 p.p.) en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.