Skidôme Terneuzen: het hele jaar sneeuwpret!

Geniet van een dagje wintersport in Nederland en ga skiën of snowboarden in Skidôme Terneuzen! De hele dag door schieten snowboarders en skiërs van de verschillende pistes naar beneden. De langste piste is 220 meter lang. Niet zo'n held op ski's? Pak dan gewoon een slee of tube en suis ontspannen naar beneden!

Bezoek www.skidome.nl »

Wintersport in eigen land

Ga voorbereid op wintersport en neem ski- of snowboardlessen bij Skidôme Terneuzen. Het Nederlandse weer is nooit een spelbreker, want hier ligt altijd sneeuw! Met twee pistes, 365 dagen per jaar kraakverse sneeuw en een beginnershelling is er aan iedere wintersporter gedacht. Heb je skiën en snowboarden al onder de knie? Freestylen kan ook. Ga dan naar het Funpark, waar zowel ervaren als beginnende freestylers de uitdaging aangaan met rails, schansen en een Big Airbag. Het Funpark wisselt vaak van opzet, zodat je nooit uitgekeken raakt.

Sneeuwpret voor kinderen

Heb je helemaal geen zin om op de lange latten te staan? Geen probleem, pak een van de kleurrijke banden en roetsj naar beneden. Tuben op de tube-baan is vooral voor kinderen heel leuk, de band brengt je razendsnel naar beneden. Plezier gegarandeerd!

Vind je Terneuzen te ver weg? Je kunt ook terecht bij Skidôme Rucphen.

Skidôme Terneuzen: het hele jaar sneeuwpret! in Terneuzen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en kinderfeestje (vanaf € 14,50 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.skidome.nl »

Doe stunts in het Funpark.

Zoef naar beneden.

Doe stunts in het Funpark.

Doe stunts in het Funpark.

Doe stunts in het Funpark.

Een lekker drankje en hapje erbij.

Doe stunts in het Funpark.

Leuk groepsuitje!

Doe stunts in het Funpark.

Snowboarden in Skidôme Terneuzen.