Event Team Noordwijk


-advertentiepositie-



Event Team Noordwijk - GESLOTEN

DIT UITSTAPJE IS GESLOTEN! Event Team heeft al professionele mountainbikes klaar staan. Helm op en fietsen maar, dwars door de duinen bij Noordwijk. De duinen zijn niet heel steil, dus ook minder geoefende mensen kunnen meedoen. Wel goed opletten en goed sturen! Een hele belevenis om de duinen een keer op deze sportieve manier te ontdekken. Regen, sneeuw of zon: de Noordwijkse duinen zijn altijd mooi!

Spelen met de elementen

Of denk wat meer buiten de grenzen en vertrek naar de Belgische Ardennen, die staan bekend om hun hoge survivalgehalte. Spelen met de elementen, en met de techniek, bijvoorbeeld tijdens een gps- of kompastocht of een ritje op de whike. Een whike is een driewielige ligfiets met een zeil. Gebruik de wind als aandrijving en zoef vooruit!

Teambuilding

Ook inhoudelijk met teambuilding bezig? Event Team biedt ook coaching of training aan, om alle (frisse) neuzen weer dezelfde kant op te laten wijzen. Laat weten wat u graag wilt, vraag een offerte aan en maak zo een op maat gesneden programma, precies geschikt voor uw eigen groep.

Bedwing de golven

Samen met je collega's de golven bedwingen? De verhoudingen worden helemaal omgedraaid als je met je voeten in het water van het Noordwijkse strand staat of de natuur intrekt met een gps-tocht. Hoe stoerder, hoe beter, dat is de lijfspreuk van Event Team. Je moet geen watje zijn als je in de herfst of winter het water in springt!

Nog meer te doen

Een greep uit het uitdagende aanbod:
  • Blokarten; bestuur een zeilwagen op het strand!
  • Brandingraften; raften in wild water in Nederland? Jazeker!
  • Beachvolleybal; voor de echte sportievelingen
  • Stand-up paddling; de nieuwste rage en een hele uitdaging
  • Zandsculptuur bouwen; werkt gegarandeerd samenbindend!

Event Team Noordwijk in Beinsdorp leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Event Team Noordwijk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.