Cable-skiën en wakeboarden




Cable-skiën en wakeboarden

Zodra de sleeplift van SKEEF begint met draaien, spat het water van het Meer van Luna al snel alle kanten op. Probeer zelf hoe het is om op waterski's te balanceren terwijl de kabel je over het water heen trekt. Deze sport is geschikt voor jong en oud en is erg leuk om samen met een groep te doen. Aan het Meer van Luna in Heerhugowaard leert SKEEF iedereen de fijne kneepjes van cableskiën. Misschien sta je na een uurtje al op een wakeboard!

Groepsarrangement cable-ski

De vrijgezel uitdagen op het water of samen met familie de waterski's bestijgen? Bij SKEEF kun je de hele dag vullen, met waterski en wakeboarden en misschien een smakelijke barbecue na afloop. Tussendoor beachgames spelen op het Strand van Luna, een massage of een kookworkshop: arrangementen zijn naar wens samen te stellen! En in het gezellige restaurant bij SKEEF kan iedereen terecht voor een heerlijk diner of lunch, met prachtig uitzicht op het water.

Cable-skiën en wakeboarden in Heerhugowaard leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.skeef.nl

Cable-skiën en wakeboarden
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.