Amsterdam EXPO: Giants of the Ice Age

Let op: gesloten!

Giants of the Ice Age

Kom deze winter langs en maak een fascinerende reis door prehistorische tijden. Amsterdam EXPO neemt je 30.000 jaar mee terug in de tijd. Dit is je kans om oog in oog te staan met giganten uit de ijstijd. Tijdens deze reis kom je langs jachttaferelen, gereedschappen en mysterieuze grotkunst. Alsof je zelf in de beroemde grotten van Lascaux bent beland. Ontmoet Neanderthalers, op wie je meer lijkt dan je misschien denkt! Giants of the Ice Age is de grootste reizende tentoonstelling die ooit gemaakt is over de ijstijd. Wees er snel bij, want de bijzondere tentoonstelling is slechts drie maanden te zien, van 27 november 2014 tot en met 1 maart 2015.

The Big Five van de ijstijd

De mammoet, sabeltandtijger, wolharige neushoorn, grottenbeer en grottenleeuw: vroeger liepen deze giganten gewoon los in de Nederlandse wildernis. Nu zijn ze voor even te zien in Amsterdam: een origineel skelet van een wolharige mammoet, vele fossielen en botten, het verhaal van babymammoet Lyuba... De prehistorie was nog nooit zo dichtbij. Een belevenis voor jong en oud, voor kinderen is er een speciale versie van de audiogids, plus een spannende speurtocht. In de Play Zone gaan ze als junior-archeologen aan de slag.

Bestel nu tickets voor Giants-of-the-Ice-Age

Eerder te zien bij Amsterdam EXPO:

Internationaal succesvol

Tussen de bedrijven van de Amsterdamse Zuidas beslaat de Amsterdam EXPO ruim 3000 m2. Een grote tentoonstellingsruimte, die onderdak biedt aan internationaal succesvolle exposities. Voor een beperkte periode strijken reizende tentoonstellingen, met een populair-wetenschappelijk of een historisch karakter, neer in de Amsterdam EXPO.