1

UITagenda Storytrail Stadswandeling

UITagenda Storytrail Stadswandeling

StoryTrail Theaterwandeling Goes

tijdelijke activiteit goes, Zeeland  -  Ga mee op avontuur! Duik in de geschiedenis van Goes en beleef een theaterwandeling vol prachtige historische stadsverhalen.

vandaag nog gesloten, geopend op donderdag 2 mei 2024, van 19:00 uur tot 20:30 uur 

StoryTrail Theaterwandeling Vlissingen

tijdelijke activiteit vlissingen, Zeeland  -  Ga mee op avontuur in de geschiedenis van Vlissingen! Verteller Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen is je gids. In de prachtige binnenstad laat hij je de mooiste historische stadsverhalen beleven.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 4 mei 2024, van 14:00 uur tot 15:30 uur 

-in the spotlights-

StoryTrail Theaterwandeling Middelburg

tijdelijke activiteit middelburg, Zeeland  -  Ga mee op avontuur in de geschiedenis van Middelburg! Verteller Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen is je gids. In de prachtige binnenstad laat hij je de mooiste historische stadsverhalen beleven.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 5 mei 2024, van 11:00 uur tot 12:30 uur 

StoryTrail Theaterwandeling Hoorn

tijdelijke activiteit hoorn, Noord-Holland  -  Ga mee op avontuur in de geschiedenis van Hoorn! Verteller Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen is je gids. In de prachtige binnenstad laat hij je de mooiste historische stadsverhalen beleven.

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 5 juni 2024, van 15:30 uur tot 17:00 uur 

StoryTrail Theaterwandeling Baarn

tijdelijke activiteit baarn, Utrecht  -  Ga mee met verhalenverteller Johannes en beleef de mooiste verhalen uit de geschiedenis van Baarn. Een historische rondleiding en een vertelvoorstelling in één!

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 9 juni 2024, van 14:00 uur tot 15:30 uur