veluwe

attracties Veluwe Kinderen (11)

Speel tussen de dieren in kinderparadijs Binky

APELDOORN, GELDERLAND - Bij speelboerderij Binky leven kinderen zich gerust de hele dag uit. Roetsjen van de kabelbaan, samen een potje midgetgolfen en dieren aaien en voeren. Ga ook op bezoek bij mascotte Binky, het vrolijkste varken van de kinderboerderij!

elke dag geopend

entree vanaf € 6,90

peuters gratis

't Pannekoekhuis Ugchelen

UGCHELEN, GELDERLAND - Geniet van de prachtige Veluwse natuur en kom daarna heerlijke pannenkoeken eten bij 't Pannekoekhuis Ugchelen. De keuze uit meer dan 180 ambachtelijke pannenkoeken is verbluffend!

's maandags gesloten

entree vanaf € 5,95

De Koperen Ezel

EPE, GELDERLAND - De grootste attractie van kinderboerderij De Koperen Ezel zijn toch wel de vijftig lieve ezels, waar je een wandeling mee mag maken. Daarnaast is er een binnen- en een buitenspeeltuin en een eetcafé.

elke dag geopend

entree vanaf € 1,00

Dagje Apeldoorn

APELDOORN, GELDERLAND - Midden op de Veluwe vind je Apeldoorn, een stad die zich door rust en ruimte onderscheidt van andere steden.

elke dag geopend

gratis toegang

Speelparadijs SchatEiland Zeumeren

VOORTHUIZEN, GELDERLAND - Speel je warm op SchatEiland Zeumeren, het grootste overdekte speelparadijs van Nederland. Kinderen, ouders en grootouders genieten hier van een avontuurlijk dagje uit! Klauteren, schatgraven, goud zoeken: te veel om op te noemen!

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag

volwassenen vanaf € 8,75

kinderen vanaf € 12,75

peuters gratis

Spelen en lasergamen bij Indoor Speeltuin & Boerderij Pret

ERMELO, GELDERLAND - Pony's knuffelen, buiten springen op het springkussen en binnen in de ballenbak duiken. Ontmoet alle boerderijdieren, speel binnen en buiten en speel lasergame met het hele gezin. Op Boerderij Pret heb je de hele dag plezier!

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 6,00

Zwembad De Vrije Slag

BENNEKOM, GELDERLAND - Tijdens een warme dag is verkoeling te vinden bij zwembad De Vrije Slag in Bennekom. Geniet van de springplank, de familieglijbaan en de ligweides.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 5,00

Groepsaccommodatie De Hertekolk

EPE, GELDERLAND - Groepsaccommodatie De Hertekolk is een ecologisch verblijf verscholen in een groot bos bij Epe. De accommodatie is uitermate geschikt voor een schoolkamp of een ander groepsverblijf.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 18,00

kinderen vanaf € 15,50

Van de redactie