Dagje Uit op de Veluwe

Bewonder Hollandse Meesters, gemaakt van zand!
Mijlpaal: het Nederlands Openluchtmuseum bestaat een eeuw!
ARNHEM - Nederlands Openluchtmuseum is 100! Van 1918 tot nu: wat heeft het museum...

Dagje of weekendje Veluwe - wat te doen?

Uitstapjes Veluwe (11)

Spelen en lasergamen bij Indoor Speeltuin & Boerderij Pret

ERMELO, GELDERLAND - Pony's knuffelen, buiten springen op het springkussen en binnen in de ballenbak duiken. Ontmoet alle boerderijdieren, speel binnen en buiten en speel lasergame met het hele gezin. Op Boerderij Pret heb je de hele dag plezier!

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag

't Pannekoekhuis Ugchelen

UGCHELEN, GELDERLAND - Geniet van de prachtige Veluwse natuur en kom daarna heerlijke pannenkoeken eten bij 't Pannekoekhuis Ugchelen. De keuze uit meer dan 180 ambachtelijke pannenkoeken is verbluffend!

's maandags gesloten

De Koperen Ezel

EPE, GELDERLAND - De grootste attractie van kinderboerderij De Koperen Ezel zijn toch wel de vijftig lieve ezels, waar je een wandeling mee mag maken. Daarnaast is er een binnen- en een buitenspeeltuin en een eetcafé.

elke dag geopend

Speelparadijs SchatEiland Zeumeren

VOORTHUIZEN, GELDERLAND - Speel je warm op SchatEiland Zeumeren, het grootste overdekte speelparadijs van Nederland. Kinderen, ouders en grootouders genieten hier van een avontuurlijk dagje uit! Klauteren, schatgraven, goud zoeken: te veel om op te noemen!

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag

Dagje Apeldoorn

APELDOORN, GELDERLAND - Midden op de Veluwe vind je Apeldoorn, een stad die zich door rust en ruimte onderscheidt van andere steden.

elke dag geopend

Zwembad De Vrije Slag

BENNEKOM, GELDERLAND - Tijdens een warme dag is verkoeling te vinden bij zwembad De Vrije Slag in Bennekom. Geniet van de springplank, de familieglijbaan en de ligweides.

gesloten, open van  28 april t/m 2 september, van 08:00 uur tot 19:30 uur

Van de redactie