1

Hobby & Vrije tijd - Beurs




Hobby & Vrije tijd - Beurs

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een waar paradijs voor duizenden modelbouwers, creatievelingen, dierenliefhebbers en sportievelingen. Dat is Hobby & Vrije tijd! De meest veelzijdige hobby- en vrijetijdsbeurs van Nederland. Nergens anders vind je zo veel verschillende hobby’s en vrijetijdsbestedingen onder één dak.

Of je nu komt voor de modelbouw, de dieren of gewoon de nieuwste hobbymaterialen wilt kopen, het is er allemaal. Schuif op het workshopplein aan bij een workshop koeienhoofd pimpen, sieraden maken of decopatch. Bij de modelbouw kunnen kinderen hun eigen vaar- vlieg- en minirijbewijs halen en zijn er spectaculaire shows. De kleindierenshow is nu nog groter en volledig uitgebreid met nieuwe verenigingen en demonstraties.



Nieuw dit jaar is het grote sportspektakel waar jong en oud kennis maakt met diverse sporten en verenigingen. Dagelijks staan er sportieve activiteiten op het programma, met op zondag ‘de sterkste man’ van Friesland verkiezing. Ook nieuw zijn de themadagen, op deze dagen zijn er speciale activiteiten op de beursvloer en leuke acties in ons restaurant.

 Bezoek www.hobby.wtcexpo.nl

Hobby & Vrije tijd - Beurs
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.