1

The Monique Zajfen Collection - Matthias Weischer




The Monique Zajfen Collection - Matthias Weischer

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Werken uit The Monique Zajfen Collection gecombineerd worden met werken uit de museumcollectie. In de eerste presentatie in deze ser

The Broere Foundation en het Gemeentemuseum Den Haag hebben de handen ineen geslagen. Niet alleen wordt de Vincent Award in het najaar van 2014 voor de eerste keer uitgereikt in het GEM, museum voor actuele kunst, maar ook is The Monique Zajfen Collection in langdurig bruikleen van het museum gekomen.

Ter ere hiervan worden vanaf april 2014 in The Vincent Award Room tentoonstellingen gemaakt waar werken uit The Monique Zajfen Collection gecombineerd worden met werken uit de museumcollectie. In de eerste presentatie in deze serie staat het werk van de kunstenaar Matthias Weischer (1973) centraal, een van de meest in het oog springende vertegenwoordigers van de Duitse schilderkunst. Het museum onderhoudt een warme band met Weischer sinds zijn tentoonstelling in 2008. Speciaal voor deze presentatie worden enkele nieuwe werken toegevoegd, direct afkomstig uit zijn atelier.

 Bezoek www.haagsuitburo.nl

The Monique Zajfen Collection - Matthias Weischer
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.