Den Haag

Ga als koning in Gouden Koets langs Haagse hotspots
Verken Den Haag in het Gouden Koetsje. Wuiven mag.
Ik ben Kikker gaat over liefde, vriendschap en verdriet
Met een rood-wit gestreepte broek aan verken je de wereld van Kikker.

Dagje of weekendje Den Haag - wat te doen?

Uitstapjes Den Haag (158)

Museon - ontdek de wereld

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Insecten eten om de wereld te redden en leren wat jij kunt doen - of laten - om de aarde mooier te maken. In het Museon in Den Haag duik je in het verhaal van de wereld en mag je behalve naar dingen kijken ook lekker veel doen.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 12,50

kinderen vanaf € 7,50

peuters gratis

Escher in Het Paleis - Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Altijd al langer willen zijn dan je ouders? Kom naar Escher in Het Paleis. Hier wordt elke bezoeker op het verkeerde been gezet. Niets is wat het lijkt!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 9,50

kinderen vanaf € 6,50

peuters gratis

Strandpark Vlugtenburg

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Vakantiepark Vlugtenburg Aan Zee ligt in het uiterste puntje van de Zuid-Hollandse duinenrij. Vanaf hier zijn de grootste avonturen op het strand te beleven!

elke dag geopend

entree vanaf € 15,50

De Staat - Strandpaviljoen

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - De Staat is geen standaard strandpaviljoen. In dit vrijzinnige strandenclave geniet je van biologische gerechten en een prachtig uitzicht over de ongerepte natuur.

elke dag geopend

entree vanaf € 17,50

Hof van Wouw

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Het Hofje van Wouw is één van de mooiste hofjes van Den Haag. Het hofje, in 1647 gesticht, huisvest nog altijd alleenstaande vrouwen in knusse huisjes rondom de binnentuin. Het hofje is tijdens speciale evenementen open voor publiek.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 23 54 73 70 voor meer informatie

entree gratis

vomFASS

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Geniet bij vomFASS van wijn, oliën en delicatessen en waan je in de Italiaanse bergen en de Franse wijngaarden.

elke dag geopend

Indoorski Discovery

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Om te skiën en snowboarden zijn reizen naar verre oorden niet nodig, want de ski's en snowboarden liggen klaar bij Indoorski Den Haag.

elke dag geopend

entree vanaf € 37,00

Nationaal Archief

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - In het Nationaal Archief is bijna duizend jaar aan Nederlandse geschiedenis opgeslagen in 125 kilometer archieven. Bekijk kaarten, tekeningen en foto’s over historische onderwerpen zoals de Tweede Wereldoorlog.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen gratis

Primark Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Primark breidt het aantal kledingwinkels in Nederland uit. In Den Haag is de grootste vestiging gevestigd, vol met betaalbare mode voor mannen, vrouwen, jong en oud.

elke dag geopend

Gemeentemuseum Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Het Gemeentemuseum in Den Haag heeft vaste en wisselende tentoonstellingen. De collectie van het museum loopt uiteen van moderne kunst tot een prentenkabinet, maar het museum beschikt ook over een collectie muziekinstrumenten.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 15,00

kinderen gratis

Van de redactie

UITagenda

Wat is er te doen in Den Haag? Vanaf 22 juni 2018