Uitstapjes vlakbij Schietsportuitje Noordhaghe

De Waterthor

den haag, Zuid-Holland (1.72km)  -  Kom gezellig zwemmen bij Zwembad De Waterthor in Den Haag! Zwem een wedstrijdje in het wedstrijdbad, volg een les in het instructiebad of speel met de kinderen in het peuterbad.

Zuiderparktheater Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.94km)  -  Bezoek het Zuiderparktheater in Den Haag en ontdek het openluchttheater dat gelegen is in de groene oase van het Zuiderpark. Verken muziek- en theatervoorstellingen, workshops en lessen lichamelijke opvoeding.

Zuiderpark Den Haag

den haag, Zuid-Holland (2.06km)  -  Ontsnap aan de drukte van Den Haag in het Zuiderpark: één van de grote parken in deze historische stad, vol groen en waterpartijen. Hier is meer dan genoeg ruimte om je eigen ding te doen: van ochtend yoga tot het eten van je lunch.

Bowling Ockenburgh Active

den haag, Zuid-Holland (2.71km)  -  Onderbreek de vergadering en ga lekker bowlen op één van de twaalf kunststofbanen. Of vier je kinderfeestje bij Ockenburgh Active in! Discobowlen is hier ook mogelijk.

Wellnessfontein

den haag, Zuid-Holland (2.98km)  -  Verwen jezelf bij Wellnessfontein. Heerlijk ontspannen in de privé sauna, vet bevriezen of je spieren verstevigen. Alle behandelingen zijn erop gericht om je de tijd voor jezelf te geven die je verdient.

Jutterskeet in Kijkduin

kijkduin, Zuid-Holland (3.09km)  -  Duik in het leven van een strandjutter in de Jutterskeet in Kijkduin. Ome Jan laat je zijn vondsten zien en vertelt je alles over zijn passie. En je helpt natuurlijk ook een handje mee.

De Kookfabriek Den Haag

den haag, Zuid-Holland (3.2km)  -  Volg een kookworkshop bij De Kookfabriek in Den Haag en maak je eigen drie- of viergangenmenu onder begeleiding van een professional. Na je kookles eet je natuurlijk zelf lekker alles op!

VomFASS

den haag, Zuid-Holland (3.3km)  -  Geniet bij vomFASS van wijn, oliën en delicatessen en waan je in de Italiaanse bergen en de Franse wijngaarden.

Theater De Vaillant

den haag, Zuid-Holland (3.74km)  -  Haags amateurtalent krijgt een podium in Theater De Vaillant. Van begin tot einde worden artiesten begeleid bij hun eigen productie. Bekijk wat de Schilderswijk allemaal in huis heeft!

Zwembad De Waterman

wateringen, Zuid-Holland (3.75km)  -  Openluchtzwembad De Waterman heeft drie verschillende baden en is een leuk dagje uit bij mooi weer. In de grote ligweide kun je heerlijk van de zon genieten.

Haags Openbaar Vervoer Museum

den haag, Zuid-Holland (3.76km)  -  Hoe reisden mensen vroeger naar hun werk? Het Haags Openbaar Vervoer Museum zet de geschiedenis van het openbaar vervoer op een rijtje. Je kunt zelfs meerijden in een historische tram; de Tourist Tram.

Laaktheater

den haag, Zuid-Holland (3.85km)  -  In Laaktheater ontmoeten alle bewoners van Laak elkaar op het gebied van cultuur. Het resultaat: prachtige voorstellingen voor volwassenen, jongeren en kinderen.

Hof van Wouw

den haag, Zuid-Holland (4.15km)  -  Het Hofje van Wouw is één van de mooiste hofjes van Den Haag. Het hofje, in 1647 gesticht, huisvest nog altijd alleenstaande vrouwen in knusse huisjes rondom de binnentuin. Het hofje is tijdens speciale evenementen open voor publiek.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Schietsportuitje Noordhaghe