Speelparadijs Zuiderparadijs


Beleef de hitte van het vuur in de glasblazerij in Leerdam

Speelparadijs Zuiderparadijs

Ga met de kids een middagje ravotten in Speelparadijs Zuiderparadijs. Voor de jonge en oudere kinderen is hier van alles te doen. Salto's maken op de trampoline, zoeven van de glijbaan en klauteren als een aap op de klimbanen. Met bouwblokken bouwt iedereen prachtige kastelen, maar kijk uit voor de funshooters! Op het verkeersplein is het een drukte van belang met elektrische autootjes, trapauto's en steppen.

In de gameroom zijn de oudere kinderen uren zoet. Playstations zorgen voor interactief speelplezier. Met airhockey, flipperkasten en tafelvoetbal ontdekken kinderen hun sportieve talenten. De creatievelingen vinden hun plekje in de pimpkamer, de schminkkamer of de knutselkamer. Voor de ouders is er gratis internet en er zijn diverse computers. Een leeshoek, rookruimte en zonnebanken zorgen ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen.

Speelparadijs Zuiderparadijs in Den Haag leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 7,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

Speelparadijs Zuiderparadijs

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.