Beoordelingen Speelparadijs Zuiderparadijs

Leuk voor de kleintjes!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-03-2015

Datum beoordeling: 22 maart 2015

Reisgezelschap: met partner

Zuiderparadijs is heel leuk geworden voor de allerkleintjes. Veel tafels, leuk park, themakamers en Playstation. Daarnaast is het eten en drinken erg betaalbaar. Onze kleine is bijna twee en komt er om de twee weken urenlang spelen met plezier.

Beoordeling gegeven door Emre Can.

Leuke indoorspeeltuin, enge autootjes
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 23 mei 2013

Datum beoordeling: 23 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Aardig personeel, leuke speeltuin. De autootjes waar je in kan rijden vind ik echt verschrikkelijk. De kinderen rijden gevaarlijk, de kleintjes moeten goed uitkijken...niet relaxed, ondanks dat er 2 medewerkers bij staan. Moet toch een oplossing voor te vinden zijn...

Beoordeling gegeven door I J.

Top voor kleintjes
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2002213

Datum beoordeling: 1 maart 2013

Reisgezelschap: gezin

Ben er een paar keer geweest met mijn zoontje van bijna 2 en hij heeft een top dag gehad! Het was niet zo druk dus kon hij overal rondrennen en wij konden hem overal zien echt super gezellig personeel!!

Beoordeling gegeven door Wendy.

Gratis parkeren
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3-2-2013

Datum beoordeling: 4 februari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg leuke dag gehad, er is veel positief veranderd, ik heb wel playstations gezien maar deze lcd schermen hangen nu aan de wand op een andere plaats.

Beoordeling gegeven door Familie Martens.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31-12-2012

Datum beoordeling: 4 januari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

we zijn daar gezellig nieuwjaar gaan vieren met de famillie, mijn moeder en vader (de opa en oma van mijn kinderen) zijn ook meegekomen. mijn moeder was jarig, dus we hadden taart. en er is een babyhoekje, dus dat was goed omdat mijn zus ook kwam, en zij heeft een baby, dus de kinderen en wij hoefden de baby niet op schoot ofzo te houden. jammer genoeg is het daar heel warm en er zijn weinig zitplaatsen. maar het was wel een geslaagde dag

Beoordeling gegeven door Sabine.

leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2 januari 2013

Datum beoordeling: 3 januari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Er is geen bowlen meer. Wel speelparadijs. Heel jammer dat we niet meer kunnen bowlen daart. Speelparadijs is erg veranderd. Geen playstation meer.

Beoordeling gegeven door sabine.

1 11111

Bezoekdatum: 09-10-2011

Datum beoordeling: 9 oktober 2011

Reisgezelschap: met een groep

Ik vond dit restaurant niet de moeite waard. Wij zijn hier voor een arrangement wezen discobowlen en steengrillen, maar het is ons allemaal (15 man) zeer tegengevallen. De service was ver te zoeken, het eten werd onhandig opgesteld en drankjes moesten we zelf om gaan vragen. Wij gaan hier in ieder geval niet meer heen.

Beoordeling gegeven door Aynat.