Lush Den Haag
Lush Den Haag

Iedereen die op zoek is naar gezonde en eerlijke verzorgingsproducten is bij Lush aan het goede adres. Lush is een Britse keten die onverpakte handgemaakte verzorgingsproducten verkoopt. Alles is gemaakt van natuurlijke middelen, zoals cacaoboter, essentiële oliën en biologische groente en fruit. De producten zijn dierproefvrij getest, zijn op basis van fair trade en er zitten geen conserveermiddelen in. Gezonder en eerlijker kan haast niet!

Het eerste wat je opvalt als je de winkel aan de Grote Marktstraat betreedt, is de heerlijke geur. De kleurige producten om je heen zien eruit om op te eten! En je mag ze ook nog eens allemaal gratis uitproberen. Ruik de crèmes van dichtbij, probeer de scrubs uit op je arm en smeer je handen in met een lekkere lotion. Een bezoekje aan een winkel van Lush is een cadeautje aan jezelf.

Er is ook een Lush-winkel in Haarlem, Den Bosch, Maastricht, Rotterdam, aan de Kalverstraat in Amsterdam en ook aan de Leidsestraat en op het Centraal Station in Amsterdam.

Lush Den Haag in Den Haag leent zich ook goed voor een vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek nl.lush.com

Foto: © Lush Ltd.
Foto: © Lush Ltd.