1

Ridder Ronde




Ridder Ronde

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wielerronde voor professionals

De Maastrichtse binnenstad is weer the place to be als je van sport en gezelligheid houdt. Die gaan immers bij de gezelligste ronde van Nederland hand in hand.

De programmaonderdelen die gepland staan, uiteraard onder voorbehoud, zijn:

Kids 4 Challenge: Vacansoleil keert in de middaguren weer terug op het Vrijthof met de Kids 4 Challenge. Hét sportevenement in Maastricht voor de jeugd in de zomervakantie! Hou de www.ridderronde.nl in de gaten voor de aanmeldingen!!!

De studentenrace: In 2012 voor de eerste keer georganiseerd en meteen een succes. De onderhandelingen met de studentenclubs zijn inmiddels gestart. Maastricht studentenstad. Ook tijdens de Ridderronde.

De prominentenrace: In 2 jaar tijd ontzettend populair geworden in de vroege avond van de Ridderronde. Ook dit jaar ontbreken bekende Maastrichtenaren, prominente Limburgers en Maastrichtse kasteleins niet in de programmering. Evenals vorig jaar hopen we weer een aardige cheque te kunnen overhandigen aan een goed doel.                                                            

En dan de dames elite: De ridderronde is er altijd prat op gegaan de elite van de dames aan de meet te brengen. Dat gaat dit jaar zeker en vast gebeuren. Marianne Vos heeft al toegezegd naar Maastricht te komen. We verheugen ons er op deze Olympisch kampioen in ons midden te mogen ontvangen.

En ten slotte het hoofdonderdeel: de heren profs.

Free wifi Vrijthof: Bezoekers kunnen overal op het Vrijthof in de openlucht gebruik maken van het gratis ‘free wifi Vrijthof’netwerk. Hiervoor is geen inlogcode nodig. Meer informatie: www.maastricht.nl/freewifi

 Bezoek www.maastrichtsuitburo.nl

Ridder Ronde
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.