Maastricht

Mergelgroeven: museum, bakkerij en kerk in één
Kruip in de krochten van de mergelgrotten in Limburg!

Dagje of weekendje Maastricht - wat te doen?

Uitstapjes Maastricht (77)

Rotstuin Bèr Slangen

MAASTRICHT, LIMBURG - Betreed vanaf het overdekte terras de rotstuinen met zijn kabbelende beekjes en stortende watervallen, en waan je in je eigen paradijsje in het zuidelijke puntje van Limburg. Een tuin om er van te genieten!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree gratis

Lush Maastricht

MAASTRICHT, LIMBURG - Stap binnen bij Lush Maastricht, een winkel vol heerlijke en handgemaakte beauty- en verzorgingsproducten!

elke dag geopend

entree gratis

Pathé Maastricht

MAASTRICHT, LIMBURG - Of je met de kinderen een familiefilm wilt kijken of samen met vriendinnen een gezellige avond beleven, Pathé in Maastricht biedt voor elk wat wils.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,75

kinderen vanaf € 5,00

Hotel Derlon

MAASTRICHT, LIMBURG - Aan het gezellige Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht staat het fiere Hotel Derlon. Gasten verblijven hier in stijl in de comfortabel ingerichte hotelkamers en suites. 's Zomers genieten vele gasten van een lunch of een borrel op het mooie...

elke dag geopend

entree vanaf € 80,00

Restaurant Beluga

MAASTRICHT, LIMBURG - Restaurant Beluga is een bekend restaurant in Maastricht. De kookkunsten tentoongesteld in dit chique restaurant zijn beloond met twee Michelinsterren. Kom nu zelf proeven!

's zondags gesloten

entree vanaf € 55,00

Natuurhistorisch Museum Maastricht

MAASTRICHT, LIMBURG - Het Natuurhistorisch Museum Maastricht laat zien hoe de Limburgse natuur er vroeger uitzag en hoe dat nu is. Ontdek het verhaal van de Mosasauriërs en wandelen door de museumtuin en de insectenkamer.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 6,40

kinderen vanaf € 4,30

peuters gratis

Piekel's B&B

MAASTRICHT, LIMBURG - In een gezellig bovenhuis vinden gasten een comfortabele slaapplaats in Piekel's Bed & Breakfast. Deze kleurrijk ingerichte appartementen bieden beide plaats aan maximaal vier personen.

elke dag geopend

entree vanaf € 42,50

Bed and breakfast Le Home

MAASTRICHT, LIMBURG - Bed and breakfast Le Home is een comfortabel onderkomen voor mensen die Maastricht willen ontdekken. Het appartement ligt op loopafstand van het centraal station.

elke dag geopend

entree vanaf € 42,50

Maastricht Events Company

MAASTRICHT, LIMBURG - Maastricht Events Company regelt ieder zakelijk evenement. De Limburgse stad is een prima locatie voor allerlei arrangementen met collega's of relaties.

elke dag geopend

entree vanaf € 37,50

Restaurant Witloof

MAASTRICHT, LIMBURG - Ontdek de Belgische keuken bij restaurant Witloof in Maastricht en geniet van authentieke gerechten als waterzooi, mossels hutspotten, kroketten en frieten.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 26,75

De Bijenkorf Maastricht

MAASTRICHT, LIMBURG - Winkelen bij de vestiging van De Bijenkorf in Maastricht is een dagje uit op zich! Met een paar aankopen uit de collectie ziet iedereen er weer stralend uit.

elke dag geopend

gratis toegang

Van de redactie