maastricht gezin

Maastricht Gezin (56)

Bar-Restaurant Villeneuve

MAASTRICHT, LIMBURG - Bij Bar-Restaurant Villeneuve in Maastricht is het genieten van eten met een mediterrane inslag. Lekkere wijn en een goede sfeer zorgen voor een leuke avond.

elke dag geopend

entree vanaf € 19,50

Dille & Kamille Maastricht

MAASTRICHT, LIMBURG - In Dille & Kamille in Maastricht geniet je van heerlijke geuren en rustige muziek, terwijl je snuffelt tussen de robuuste spullen voor in huis, keuken en tuin. Neem zeker ook even een rustmomentje in de koffie- en theehoek en smul van een stuk taart.

elke dag geopend

entree gratis

Restaurant Sooothai

MAASTRICHT, LIMBURG - Thais restaurant Sukhothai is opgenomen in de Michelin-gids en maakt alle gerechten nog op authentieke wijze met ingrediënten rechtstreeks uit Thailand.

's maandags gesloten

entree vanaf € 11,50

Gouvernement aan de Maas

MAASTRICHT, LIMBURG - Het Gouvernement aan de Maas, het Limburgse Provinciehuis, is een prachtig gebouw waar belangrijke beslissingen zijn genomen. Tijd voor een kijkje!

soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

gratis toegang

Beklim de Sint Janskerk

MAASTRICHT, LIMBURG - Beklim de zeventig meter hoge toren van de Sint Janskerk aan het Vrijthof en geniet van een mooi uitzicht over Maastricht!

geopend, 's zondags gesloten

volwassenen vanaf € 2,50

kinderen vanaf € 1,50

Educatieve Boerderij Daalhoeve

MAASTRICHT, LIMBURG - Geniet van de natuur en verschillende soorten boerderijdieren op de Boerderij Daalhoeve in Maastricht. Help mee in de moestuin en ga op pad met een puzzeltocht. Producten van de boerderij zijn te koop in de boerderijwinkel.

's maandags gesloten

gratis toegang

Basiliek Sint Servaas

MAASTRICHT, LIMBURG - De pelgrimskerk Sint Servaas staat in het hart van Maastricht en is in 1985 door Paus Johannes Paulus II verheven tot Basiliek.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,50

kinderen gratis

MECC Maastricht

MAASTRICHT, LIMBURG - De grootste evenementen van Limburg vinden plaats in congrescentrum MECC. Hier wordt elk evenement gegarandeerd een geslaagd evenement.

elke dag geopend

entree onbekend

Bed & Breakfast Hof van Wolder

MAASTRICHT, LIMBURG - Ontdek het buitenlands aandoend uitzicht vanuit B&B Hof van Wolder. De mergelcarréhoeve ligt aan de rand van Maastricht en kijkt uit over een wijngaard.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 41,00

kinderen vanaf € 25,00

peuters gratis

Hof van Huntjens

MAASTRICHT, LIMBURG - Neem de plaats in van melkboer Huntjes en slaap een nachtje in de Hof van Huntjens. In plaats van melk stroomt er nu bier uit de tap van deze gezellige herberg.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 27,50

kinderen vanaf € 5,50

Van de redactie

UITagenda Maastricht, vanaf 21 juli 2018