maastricht vriendinnendag

Maastricht Vriendinnendag (24)

Rotstuin Bèr Slangen

MAASTRICHT, LIMBURG - Betreed vanaf het overdekte terras de rotstuinen met zijn kabbelende beekjes en stortende watervallen, en waan je in je eigen paradijsje in het zuidelijke puntje van Limburg. Een tuin om er van te genieten!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree gratis

Lush Maastricht

MAASTRICHT, LIMBURG - Stap binnen bij Lush Maastricht, een winkel vol heerlijke en handgemaakte beauty- en verzorgingsproducten!

elke dag geopend

entree gratis

Pathé Maastricht

MAASTRICHT, LIMBURG - Of je met de kinderen een familiefilm wilt kijken of samen met vriendinnen een gezellige avond beleven, Pathé in Maastricht biedt voor elk wat wils.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,75

kinderen vanaf € 5,00

Restaurant Witloof

MAASTRICHT, LIMBURG - Ontdek de Belgische keuken bij restaurant Witloof in Maastricht en geniet van authentieke gerechten als waterzooi, mossels hutspotten, kroketten en frieten.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 26,75

Theater aan het Vrijthof

MAASTRICHT, LIMBURG - Grote namen als Theo Maassen, Guus Meeuwis en vele bekende orkesten ontbreken niet in het Theater aan het prachtige Vrijthof in Maastricht.

's zondags gesloten

entree vanaf € 35,00

Dille & Kamille Maastricht

MAASTRICHT, LIMBURG - In Dille & Kamille in Maastricht geniet je van heerlijke geuren en rustige muziek, terwijl je snuffelt tussen de robuuste spullen voor in huis, keuken en tuin. Neem zeker ook even een rustmomentje in de koffie- en theehoek en smul van een stuk taart.

elke dag geopend

entree gratis

Museum aan het Vrijthof

MAASTRICHT, LIMBURG - Museum aan het Vrijthof organiseert twee of drie keer per jaar wisseltentoonstellingen over fotografie, hedendaagse kunst, popcultuur, entertainment en meer.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 9,00

kinderen vanaf € 4,50

peuters gratis

Wijnrestaurant Mes Amis

MAASTRICHT, LIMBURG - Wijnrestaurant Mes Amis, met vinologe Annaline aan het roer, weet steeds de perfecte wijn-spijs combinatie te vinden.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 39,50

Eetcafé Rilette

MAASTRICHT, LIMBURG - Proef de mediterrane sfeer bij Eetcafé Rilette. Vroeger een bruincafé, nu een prachtig restaurant.

elke dag geopend

entree vanaf € 9,75