UITagenda  in Maastricht en in de buurt van Maastricht

Escape Xperience Maastricht: de Sleutel van Servat

tijdelijke activiteit maastricht, Limburg, Startlocatie Escape Xperience  -  Verken de stad terwijl je probeert de sleutel van Sint Servatius te vinden, voordat een kunstroofbende dat doet!

geopend, zaterdag 29 april 2023 t/m dinsdag 29 april 2025, van 08:00 uur tot 22:00 uur 

Ligconcert Einaudi's Underwater | Sint - Janskerk

tijdelijke activiteit maastricht, Limburg, Sint - Janskerk  -  Lekker liggend luisteren naar de klassiekers van Einaudi en muziek uit zijn nieuwste album Underwater na een heerlijk dagje Bourgondisch Maastricht in de Sint - Janskerk aan het Vrijthof.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 7 oktober 2023, van 20:30 uur tot 22:00 uur 

Zuid Nederlandse Beurs

tijdelijke activiteit maastricht, Limburg  -  3 dagen vol Mode, Beauty, Travel, Food and drinks, wonen/tuin (decoratie), gadgets, Mancave, muziek en natuurlijk heel veel gezelligheid!!

vandaag nog gesloten, geopend vrijdag 20 oktober 2023 t/m zondag 22 oktober 2023, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

MAMMA MIA! Maastricht

tijdelijke activiteit maastricht, Limburg, Theater aan het Vrijthof  -  De vrolijke en bruisende musical MAMMA MIA! is weer terug! Tot april 2024 toert de musical door Nederland.

vandaag nog gesloten, geopend vrijdag 17 november 2023 t/m zondag 26 november 2023 

Hoeve Lichtenberg met ruïne

maastricht, Limburg  -  Eens was Hoeve Lichtenberg een heus kasteel. Maar nadat kasteel Lichtenberg in verval raakte werd de hoeve gebouwd. Je kunt nog steeds de ruïne van de toren bekijken en de binnenplaats bezoeken.

Bonnefantenmuseum

maastricht, Limburg  -  Bekijk de kunsthoogtepunten van Maastricht in het Bonnefantenmuseum. Geniet van werken van meesters in de schilderkunst als Rubens, Jordaens en Van Dijck, maar laat je ook verrassen door de diverse moderne kunstwerken.

Theater aan het Vrijthof

maastricht, Limburg  -  Grote namen als Theo Maassen, Guus Meeuwis en vele bekende orkesten ontbreken niet in het Theater aan het prachtige Vrijthof in Maastricht.

Jumpsquare Maastricht

maastricht, Limburg  -  Leef je uit bij Jumpsquare Maastricht, een indoor trampoline park met diverse attracties. Verken de combinatie van springen en basketballen bij de Slamdunk of oefen al je kunstjes bij de Jump Obstacles en jump over, op of van alles in zicht

't Magisch Theatertje

maastricht, Limburg  -  In 't Magisch Theatertje zorgen poppen, marionetten en maskers voor bijzondere tentoonstellingen. De vaste spelers reisden al de hele wereld over en tonen nu hun kunsten in Nederland.

Steenkolenmijn Valkenburg

Steenkolenmijn Valkenburg

Reserveer gemakkelijk online Duik diep in de mysterieuze mijnen van Valkenburg! De mijnbouw is een wereld op zich en Steenkolenmijn Valkenburg is de enige overgebleven bezoekersmijn van ons land. Een oud-mijnwerker ontvangt je voor een bezoek aan deze kolenmijn.