Galeries

Galerie (69)

Zeeweg Pottenbakkers

rockanje, Zuid-Holland  -  Bij Pottenbakkerij Zeeweg vindt u het keramiekatelier en de kunstgalerie van Hennie Waalwijk en Ruud Bergkotte. Bezoek deze heerlijke culturele broedplaats in Rockanje.

De Overtuin

warnsveld, Gelderland  -  Bekijk de mooiste kunstwerken in de galerie, de meest bijzondere bomen in de tuin en neem een kijkje bij de oude boerderij. Alles in Engelse landschapsstijl!

Galerie 1880 Kunst of Art

laag-keppel, Gelderland  -  Galerie 1880 Kunst of Art is een laagdrempelige galerie met een Achterhoeks tintje. Niet alleen de kunst is bijzonder, ook de locatie mag er zijn: een sfeervol kerkje uit 1880.

Galerie De Vlierhove

blaricum, Noord-Holland  -  Ontdek kunst in Galerie De Vlierhove. Verschillende kunstenaars exposeren hier hun werk. De galerie heeft tijdelijk geen exposities . Houd de website in de gaten voor nieuwe exposities.

Gallery van Dun

oisterwijk, Noord-Brabant  -  Gallery van Dun is een hedendaagse galerie met als pand een rijksmonument uit de negentiende eeuw. Bekijk moderne schilderijen, kleurrijk glaswerk en neem ook zeker een kijkje in de beeldentuin.

De Tempelhof

winssen, Gelderland  -  Bezoek kunstgalerie de Tempelhof en leer alles over moderne beeldende kunst. Ontdek het Leven als Quantum-Art, een groeiproces van ik naar wij.

Bronzen beelden atelier

rotterdam, Zuid-Holland  -  Elly Hendrix is kunstenares en maakt bronzen beelden en beeldjes. In haar atelier zijn deze beelden te zien. Voor kleine groepen geeft Elly ook een presentatie over het bronsgieten, een proces waar meer werk in zit dan je denkt.

Bewaerschole

burgh-haamstede, Zeeland  -  Ontdek internationale kunst in de tentoonstellingsruimte Bewaerschole in Burgh-Haamstede. Hier wordt actuele kunst getoond.

WTC Art Gallery

rotterdam, Zuid-Holland  -  De WTC Art Gallery is een multifunctionele ruimte die gebruikt wordt voor exposities en vrij te bezoeken is voor iedereen.


UITagenda galeries

UITagenda

Activiteit toevoegenWat te doen? Bekijk de volledige Galerie UITagendaWat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie

zondag

21 juli 2024Galerie Zippora MeijerExpositie Igor Kusmirak & Edith MadouFoto Expositie van Fotoclub VeluwezOOmART AUDIO TOUR Kunst bekijken en info beluisterenExpositie van twee schilders en een keramistExpositie in Beeldentuin Art of AfricaUITagenda galeries zondag 21 juli 2024

maandag

22 juli 2024Galerie Zippora MeijerExpositie Igor Kusmirak & Edith MadouFoto Expositie van Fotoclub VeluwezOOmART AUDIO TOUR Kunst bekijken en info beluisterenExpositie van twee schilders en een keramistExpositie in Beeldentuin Art of AfricaUITagenda galeries maandag 22 juli 2024

dinsdag

23 juli 2024Galerie Zippora MeijerExpositie Igor Kusmirak & Edith MadouFoto Expositie van Fotoclub VeluwezOOmART AUDIO TOUR Kunst bekijken en info beluisterenExpositie van twee schilders en een keramistExpositie in Beeldentuin Art of AfricaUITagenda galeries dinsdag 23 juli 2024

woensdag

24 juli 2024Galerie Zippora MeijerExpositie Igor Kusmirak & Edith MadouFoto Expositie van Fotoclub VeluwezOOmART AUDIO TOUR Kunst bekijken en info beluisterenExpositie van twee schilders en een keramistExpositie in Beeldentuin Art of AfricaUITagenda galeries woensdag 24 juli 2024

donderdag

25 juli 2024Galerie Zippora MeijerExpositie Igor Kusmirak & Edith MadouFoto Expositie van Fotoclub VeluwezOOmART AUDIO TOUR Kunst bekijken en info beluisterenExpositie van twee schilders en een keramistExpositie in Beeldentuin Art of AfricaUITagenda galeries donderdag 25 juli 2024