1

Galerie Lijn 3
Galerie Lijn 3

Wie weet heb jij wel kunstenaarstalent. Ontdek het tijdens een familieworkshop bij Galerie Lijn 3. Laat je vooraf dan eerst inspireren door de werken van professionele en goede amateurkunstenaars die exposeren in de Galerie. De beelden in de mooie mijmertuin en de kunstwerken in de verbouwde stal van de boerderij, dragen zeker aan bij het creëren van de juiste sfeer.
Galerie Lijn 3 is gespecialiseerd in figuratieve kunst. Dit komt terug in de schilderijen, pastels, litho's en beelden van steen, glas en porselein.

Wil je even bijkomen van al dat moois? Strijk dan neer in de gezellige theeschenkerij. Neem een fruitdrankje, gemaakt van vruchten uit de boomgaard bij de galerie of smul van een verrukkelijke home-made taart. Naast kunst kun je ook nog eens genieten van muziek bij Galerie Lijn 3. In de wintermaanden zijn er kamerconcerten in de huiskamer van de boerderij. Wil je helemaal niet meer weg van deze idyllische plek? Blijf dan overnachten in één van de twee vakantiewoningen.

Galerie Lijn 3 in Geersdijk leent zich ook goed voor een high of afternoon tea, familiedag en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.galerielijn3.nl

Galerie Lijn 3
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.