Opera

Opera - vind opera in...

Opera (40)

Posthuis Theater

HEERENVEEN, FRIESLAND - Het Posthuis Theater is niet alleen het toneel van theatervoorstellingen, maar ook van huwelijken. Zeg 'ja' op het podium, terwijl de tranen van aanwezigen op het rode pluche vallen.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 15,00

kinderen vanaf € 10,00

Theater 't Voorhuys

EMMELOORD, FLEVOLAND - Lachen met cabaretiers, genieten van prachtige dans of inspiratie opdoen door schitterende zang: theater 't Voorhuys heeft een heel afwisselend programma.

elke dag geopend

entree vanaf € 20,50

Theater de Veste

DELFT, ZUID-HOLLAND - Voor een cultureel avondje uit in Delft, is Theater de Veste de perfecte bestemming. Toneel, cabaret, dans, musical en opera komen hier allemaal samen.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 25,50

Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN, NOORD-HOLLAND - Schouwburg Amstelveen heeft drie verschillende zalen. De Schouwburg biedt een gevarieerd programma.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,00

kinderen vanaf € 8,00

Pathé Zaandam

ZAANDAM, NOORD-HOLLAND - Geniet in de moderne Pathé bioscoop van Zaandam van grote bioscoophits. Romantische films, actie of science fiction, de keuze is altijd ruim. De bioscoop zit in een mooi nieuwbouwcomplex en heeft een opvallend dak van rode stenen.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,50

kinderen vanaf € 5,00

Rotterdamse Schouwburg

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - In de Rotterdamse Schouwburg staan diverse voorstellingen op de planken. Van opera tot toneel en van dans tot klassiek. Ook workshops behoren tot de mogelijkheden.

elke dag geopend

Zuiderstrandtheater

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Beleef een groot scala aan voorstellingen zoals klassiek, dans, koren, opera, jazz en wereldmuziek. En dat alles in het unieke Zuiderstrandtheater.

elke dag geopend

entree vanaf € 20,00

Pathé Nijmegen

NIJMEGEN, GELDERLAND - Het markante gebouw van bioscoop Pathé Nijmegen biedt ruimte aan zeven zalen. De eerste zaal heeft een opvallend groot scherm, maar liefst 230 vierkante meter; één van de grootste schermen van Nederland.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,75

kinderen vanaf € 5,00

Agora Bioscoop Lelystad

LELYSTAD, FLEVOLAND - Agora Lelystad heeft leuke events. Zo toont de bioscoop niet alleen films, maar er worden ook opera's gedraaid. Zet de popcorn maar klaar!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 9,50

kinderen vanaf € 8,00

Openluchttheater Ede

EDE, GELDERLAND - Het Openluchttheater Ede is een monumentaal buitentheater en het grootste van Nederland. Het theater heeft de vorm van een antiek amfitheater en is gebouwd in een kuil. Het heeft maar liefst 1500 plaatsen. In het zomerseizoen zijn er concerten en...

geopend, elke dag geopend

entree onbekend

Van de redactie