Bioscoop

Waar kun je een chique avondje uit?
LANDELIJK - Een chique avondje uit. Dresscode: feestelijk!

Bioscoop - vind bioscoop in...

Bioscoop (82)

Pathé Zwolle

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Je geniet in Zwolle van de nieuwste films in Pathé De Kroon. Deze gezellige bioscoop is niet groot, vier zalen, maar ligt midden in het centrum van Zwolle. Altijd leuk om een dagje shoppen in Zwolle af te sluiten met een mooie film.

elke dag geopend

Filmhuis Alkmaar

ALKMAAR, NOORD-HOLLAND - Filmhuis Alkmaar, op loopafstand van de binnenstad, neemt de filmliefhebber mee buiten de gebaande paden. Geen commerciële mainstream films, maar documentaires en zogenaamde arthouse-films. Filmhuis Alkmaar heeft drie verschillende zalen; de...

elke dag geopend

Kok Cinemaxx

HARDERWIJK, GELDERLAND - Ga op stap met vrienden of familie en kijk de nieuwste films bij Kok Cinemaxx in Harderwijk. Wil je er een avondje uit van maken? Boek dan ook een van de arrangementen!

elke dag geopend

Pathé De Munt

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Pathé De Munt toont met een breed filmprogramma vele films. Natuurlijk ook in 3D. Geniet ook van de diverse filmmarathons.

elke dag geopend

Kinepolis Brussel

BRUSSEL, BELGIë - Het Kinepolis in Brussel heeft 27 zalen. In de schaduw van het Atomium kijkt u de nieuwste films. Een bijzondere belevenis!

elke dag geopend

ZinIn bioscoop Nijverdal

NIJVERDAL, OVERIJSSEL - ZinIn Zinema in Nijverdal is niet groot, maar heeft wel alle films die er op het moment draaien. Drie dagen in de week kun je in één zaal film kijken. Een keer wat anders? Kom dan naar het Filmhuis voor wereldklassefilms.

's zondags gesloten

Quatro Cinema

HEERLEN, LIMBURG - Een gezellig avondje film kijken met de familie, en feestje voor de kinderen, of een zakelijke bespreking: Quatro Cinema Heerlen leent zich voor allerlei activiteiten.

elke dag geopend

Pathé Zaandam

ZAANDAM, NOORD-HOLLAND - Geniet in de moderne Pathé bioscoop van Zaandam van grote bioscoophits. Romantische films, actie of science fiction, de keuze is altijd ruim. De bioscoop zit in een mooi nieuwbouwcomplex en heeft een opvallend dak van rode stenen.

elke dag geopend

Groninger Forum

GRONINGEN, GRONINGEN - Voor bijzondere films zak je onderuit in een van de bioscoopstoelen van het Groninger Forum.

elke dag geopend

Pathé Breda

BREDA, NOORD-BRABANT - Pathé Breda is de plek in Breda voor een avondje naar de film. Bekijk de nieuwste films in één van de zeven zalen.

elke dag geopend

Van de redactie

Activiteiten Bioscoop vanaf 25 september 2018