Cinema Oostereiland
Cinema Oostereiland

Cinema Oostereiland is een eigenzinnig filmtheater, dat ook nog eens op een hele bijzondere locatie ligt: het Oostereiland. Dit eiland werd in 1662 aangelegd als uitbreiding van de haven van Hoorn. Het eiland heeft een monumentale aanblik door de historische pakhuizen en kantoren. Een bezoek aan deze Cinema is direct al een belevenis, doordat je vanaf de parkeergarage met de watertaxi wordt afgezet op de steiger van het eiland. Je kunt ook wandelend naar de Cinema; een mooie trip, dwars door de historische binnenstad van Hoorn.

Cinema Oostereind programmeert niet zomaar standaard alle films van het moment. In plaats daarvan maakt het een selectie, gebaseerd op kwaliteit en creativiteit. Daarnaast worden er ook historische films, actuele documentaires en beroemde klassiekers vertoond.

Je kunt de locatie huren voor een feest, vergadering of workshop. Vanuit de bioscoop kijk je schitterend uit over het eiland. Bezoek ook zeker het leuke Museum van de 20e Eeuw.

Cinema Oostereiland in Hoorn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.cinemaoostereiland.nl

Cinema Oostereiland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.