Cineworld

Cineworld heeft zes filmzalen waar de nieuwste films draaien. Geniet van comedy, actie, drama of een arthouse film. Wil je een grote opera- of balletvoorstelling meemaken vanuit je bioscoopstoel? Cineworld maakt regelmatig een live-verbinding met uitvoeringen van wereldberoemde opera's of balletvoorstellingen van over de hele wereld en vertoont deze op het witte doek. Zo is het net of je er zelf bij bent en zit je nog eens vooraan voor een redelijke prijs.

Bioscoop Cineworld is meer dan alleen een gebouw met filmzalen. Als je de bioscoop binnenkomt, valt de warme uitstraling direct op. Dit is te danken aan het gebruik van mooie tapijten en sfeervolle verlichting. Grand Café Cineac draagt ook zeker bij aan de sfeer. Smul van een heerlijk diner voordat je naar de film gaat. Of praat lekker na over de film onder het genot van een drankje en een bord met borrelhapjes.

Cineworld in Beverwijk leent zich ook goed voor een vriendinnendag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Cineworld