Uitstapjes vlakbij Filmhuis LantarenVenster

Nederlands Fotomuseum

rotterdam, Zuid-Holland (0.05km)  -  Het Nederlands Fotomuseum laat verschillende vormen van fotografie zien. Niet alleen in tentoonstellingen in het museum, maar ook in de bibliotheek en boekwinkel.

Nieuwe Luxor Theater

rotterdam, Zuid-Holland (0.35km)  -  Het nieuwe Luxor Theater is een opvallend gebouw aan de voet van de Erasmusbrug dat meteen in het oog springt. Geniet hier van grote musicals, cabaret, opera en nog veel meer entertainment.

Dutch Pinball Museum

rotterdam, Zuid-Holland (0.36km)  -  Het Dutch Pinball Museum is een waar paradijs voor de echte flipperkast-fans, met modellen van begin 1900 tot nu. Vergaap je aan een collectie van zo'n honderd flipperkasten.

Rondvaart door de Rotterdamse haven

rotterdam, Zuid-Holland (0.95km)  -  Vaar met het schip Nehalennia door de bedrijvige haven van Rotterdam en leer dit fascinerende deel van de stad op z'n Rotterdams kennen. De rondvaart gaat langs de Erasmusbrug, Veerhaven, Parkhaven, Hotel New York en andere highlights van de...

Villa Zebra

rotterdam, Zuid-Holland (0.98km)  -  Kindermuseum Villa Zebra is een vrolijke mix van kunst, spelen en ontdekken! Kunst is hier niet alleen leuk, maar nog leerzaam ook. Zo leren kinderen in de vaste expo ZELF! meer over taal, motoriek en creativiteit.

Ontdek Rotterdam per powerboot

rotterdam, Zuid-Holland (0.99km)  -  Ze kennen de Rotterdam op hun duimpje: de stadsgidsen van AroundTown. En ze laten alle bijzondere plekken graag zien tijdens een ontspannen bedrijfsuitje! Stap in de Tuk Tuk of laat je culinair verrassen in de Markthal van Rotterdam!

Rotterdam Explore

rotterdam, Zuid-Holland (1.02km)  -  Verken Rotterdam op de fiets of met een stadswandeling. Met een fiets van Rotterdam Explore ontdek je alle bekende hotspots en de onbekende must-sees van de stad.

Zwembad Afrikaanderplein

rotterdam, Zuid-Holland (1.05km)  -  Na het baantjes trekken nog even relaxen in de kantine onder het genot van een gezonde snack? Zwembad Afrikaanderplein in Rotterdam is een basic zwembad met een beetje extra fun!

De Vlaggenparade Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.13km)  -  Wandel langs de Vlaggenparade aan de Boompjes in Rotterdam. Hier hangen gewoonlijk alle vlaggen van de landen van de Verenigde Naties. Bij speciale gelegenheden hangen er andere vlaggen. Dit om aandacht te vragen voor een zaak of om iets te vieren.

Kunsthal Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.13km)  -  Fotomodellen, dementerende ouderen en Afrikaanse cultuur in beeld: in de Kunsthal Rotterdam komen kunst en cultuur in alle soorten en maten voorbij!

Inside Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.14km)  -  Rotterdam is hot. De havenstad groeit langzaam maar zeker uit tot een toeristische trekspleister. Maar welke plekken moet je écht gezien hebben? De gidsen van Inside Rotterdam vertellen het je. Inside Rotterdam is een kleinschalig...

Port Pavilion

rotterdam, Zuid-Holland (1.19km)  -  Port Pavilion is het startpunt van je bezoek aan de Rotterdamse Haven. Check in dit informatiecentrum wat je allemaal kunt doen.

Dagje uit op het ss Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.22km)  -  Stap aan boord van de ss Rotterdam, een oud vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Ontdek haar prachtige geschiedenis. Ideaal voor een leuk dagje uit, een personeelsfeest of een stijlvolle bruiloft!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Filmhuis LantarenVenster