1

Fun Village




Fun Village Rotterdam

Ontsnappen uit de gevangenis, je weg vinden uit een grote escape room of adrenaline opdoen met het gooien van échte bijlen in het hout? Bij Fun Village wordt een groepsuitje nóg spannender gemaakt!

Kies uit één van de verschillende actieve uitjes en beleef een gezellige dag met vrienden, familie óf collega's. Laat je uitdagen door de fysieke en technische opdrachten en ontdek je skills! Wie zet de snelste tijd neer?

Uiteraard is er tussendoor en na afloop van de verschillende actieve opdrachten ook tijd voor een hapje en een drankje in stijl. Kies voor een Borrel & Bites arrangement voor een verrassende borrelplank inclusief bittergarnituur aan het eind van je uitstapje.

Naast de verschillende uitjes worden er ook verschillende workshops georganiseerd, die zijn te combineren met de activiteiten. Leer bijvoorbeeld hoe je het beste cocktails maakt, leer spelen op de djembe of proef van de vele likeuren tijdens een wijnproeverij.

Fun Village in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.funvillage.nl

Fun Village
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.