Rotterdam

Kom zwemmen bij De Scheg!

Uitstapjes Rotterdam (13)

Zwembad Afrikaanderplein

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Na het baantjes trekken nog even relaxen in de kantine onder het genot van een gezonde snack? Zwembad Afrikaanderplein in Rotterdam is een basic zwembad met een beetje extra fun!

elke dag geopend

De Wilgenring

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Zwembad De Wilgenring in Rotterdam is een mooi zwembad met drie baden. Er is waterplezier voor zowel volwassenen als kinderen te vinden!

elke dag geopend

Oostelijk Zwembad

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Zwemmen in een rijksmonument? Het kan in het Oostelijk Zwembad in Rotterdam.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag

Zwembad IJsselmonde

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - De drie binnenbaden van zwembad IJsselmonde worden vooral gebruikt voor therapieën, maar er kunnen ook baantjes worden gezwommen.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Sportcentrum West

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Ook zo'n sportieveling? Sportcentrum West in Rotterdam heeft alles voor jou in huis. Hier kun je sporten en zwemmen onder één dak.

elke dag geopend

Zwembad Hoek van Holland

HOEK VAN HOLLAND, ZUID-HOLLAND - Het openluchtzwembad in Hoek van Holland is eenvoudig, maar biedt 's zomers verkoeling aan het hele gezin. Geniet ook van het zonnetje op de ligweide.

gesloten, open van  28 april t/m 16 september, van 10:30 uur tot 16:50 uur

Zwembad Hoogvliet

HOOGVLIET, ZUID-HOLLAND - Zwembad Hoogvliet heeft een mooi wedstrijdbad waar verschillende activiteiten worden aangeboden en waar je heerlijk baantjes kunt trekken.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

Zwembad Overschie

OVERSCHIE, ZUID-HOLLAND - Zwembad Overschie is geschikt voor een heerlijk baantje zwemmen of voor zwemlessen. Sportievelingen kunnen meedoen aan aquajoggen!

elke dag geopend

Van de redactie