rotterdam vriendinnendag

Rotterdam Vriendinnendag (68)

Nieuwe Luxor Theater

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Het nieuwe Luxor Theater is een opvallend gebouw aan de voet van de Erasmusbrug dat meteen in het oog springt. Geniet hier van grote musicals, cabaret, opera en nog veel meer entertainment.

's zondags gesloten

entree vanaf € 22,50

StepAround Rotterdam

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Ontdek Rotterdam per step! Samen met een gids of zelfstandig in een speur- of GPS-tocht. Of laat de steps op locatie bezorgen.

's zondags gesloten

entree vanaf € 15,00

Poppodium Rotown

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Poppodium Rotown in Rotterdam staat garant voor een plezierige avond. Koop een ticket voor een favoriete artiest om uit het dak te gaan!

elke dag geopend

entree vanaf € 13,60

Stadskruidentuin Rotterdamse Munt

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Omheind door de stad Rotterdam geurt het groen van Stadskruidentuin Rotterdamse Munt je tegemoet. In deze tuin groeien ruim 100 soorten kruiden en eetbare bloemen. Pluk je kruidenmand vol met kruiden voor in de keuken of in de thee.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree gratis

Nul10 Restaurant

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Restaurant Nul10 in hartje Rotterdam biedt verschillende maaltijdarrangementen: bijvoorbeeld Het Diner of De Rotterdamse Lunch. Nul10 verzorgt ook catering op locatie, in verschillende stijlen.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 44,50

Dagje varen langs Rotterdam en Kinderdijk in de winter

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Rebus Varende Evenementen neemt de bezoeker mee het water op. Met een heerlijke kop warme snert in de hand geniet je van het uitzicht op de skyline van Rotterdam en Kinderijk.

gesloten, wacht op winteropening  9 december t/m 24 februari, van 12:00 uur tot 16:00 uur

volwassenen vanaf € 17,50

kinderen vanaf € 12,50