rotterdam uitmetjepartner

Rotterdam Romantische uitjes (37)

Baker & Moore

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Midden aan de Westblaak in Rotterdam vind je de gezellige lunchroom Baker & Moore. Ideaal voor een ontbijt, lunch, hightea of gewoon een goede kop koffie.

elke dag geopend

entree vanaf € 2,30

Bar en Restaurant Aloha

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Drink goede koffie in een bijzondere tropische setting bij Aloha. Hier dineer, lunch en borrel je in een voormalig zwembad met betoverend uitzicht over de Maas.

elke dag geopend

entree vanaf € 7,00

Dagje uit op het ss Rotterdam

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Stap aan boord van de ss Rotterdam, een oud vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Ontdek haar prachtige geschiedenis. Ideaal voor een leuk dagje uit, een personeelsfeest of een stijlvolle bruiloft!

elke dag geopend

HotTug huren

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Weleens gehoord van een varende jacuzzi? Stap in de HotTug die wordt warm gestookt op hout. Instappen in dit drijvende badje kan in de Leuvenhaven in Rotterdam.

's maandags gesloten

entree vanaf € 32,38

Kies het luchtruim met een proefles bij Lion Air

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Hoog in de lucht heeft de passagier van Lion Air zelf de controle. Vanaf het starten van de motor doe je alles zelf, behalve de landing. Ervaar zelf hoe het is om piloot te zijn tijdens een spannende proefles, een ervaring om nooit te vergeten.

elke dag geopend

entree vanaf € 53,00

Restaurant Mevrouw Meijer

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Restaurant Mevrouw Meijer is een kleine bistro in Rotterdam met een Franse keuken. Er hangt een huiselijke sfeer in dit kleine gezellige restaurant.

doordeweeks geopend

entree vanaf € 45,00

Alexandrium

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Geen winkelcentrum in Nederland is zo groot als Alexandrium in Rotterdam. In het Shopping Center, de Megastores en de Woonmall is werkelijk alles te koop.

elke dag geopend

entree gratis

Van de redactie