Rotterdam

Uitstapjes Rotterdam (35)

Oude Luxor Theater

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Het Oude Luxor uit 1917 is een middelgroot theater in Rotterdam met cabaret, theaterconcerten, kleinschalige musicals en familievoorstellingen. Het prachtige sfeervolle theater bestaat gewoon naast het Nieuwe Luxortheater.

elke dag geopend

Monki Rotterdam

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Op zoek naar orginele kleding met een Scandinavisch tintje? Dan ben je bij Monki aan het goede adres.

elke dag geopend

The Harbour Club

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Het is er best fancy en de bediening zet een complete show neer. Kom uitgebreid borrelen of dineren bij The Harbour Club in Rotterdam. Verkozen tot leukste terras van Zuid-Holland!

elke dag geopend

Bar en Restaurant Aloha

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Drink goede koffie in een bijzondere tropische setting bij Aloha. Hier dineer, lunch en borrel je in een voormalig zwembad met betoverend uitzicht over de Maas.

elke dag geopend

Pathé De Kuip Rotterdam

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Eerst een voetbalwedstrijd kijken en daarna een filmpje pakken? Dat kan bij Pathé De Kuip in Rotterdam. Deze bioscoop ligt tegenover voetbalstadion De Kuip. Het is een grote bioscoop, met maar liefst veertien zalen!

elke dag geopend

Dizzy Jazzcafé

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Een jazzcafé met een betaalbare heerlijke maaltijd. Waar vind je dat nog? Bij Dizzy Jazzcafé in Rotterdam!

's maandags gesloten

Van de redactie