rotterdam jongeren

Rotterdam Jongeren (35)

Dizzy Jazzcafé

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Een jazzcafé met een betaalbare heerlijke maaltijd. Waar vind je dat nog? Bij Dizzy Jazzcafé in Rotterdam!

's maandags gesloten

entree vanaf € 15,50

Kidstour Feyenoord Stadion De Kuip

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Voor de jonge Feyenoordfans gaat een droom in vervulling met de Kidstour in het stadion van voetbalclub Feyenoord. Met een echt paspoort van de club krijgen kinderen van vijf tot en met twaalf jaar een kijkje in De Kuip.

open op woensdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 13,50

kinderen vanaf € 9,50

The Harbour Club

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Het is er best fancy en de bediening zet een complete show neer. Kom uitgebreid borrelen of dineren bij The Harbour Club in Rotterdam. Verkozen tot leukste terras van Zuid-Holland!

elke dag geopend

entree vanaf € 17,00

Poppodium Rotown

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Poppodium Rotown in Rotterdam staat garant voor een plezierige avond. Koop een ticket voor een favoriete artiest om uit het dak te gaan!

elke dag geopend

entree vanaf € 13,60

Pathé De Kuip Rotterdam

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Eerst een voetbalwedstrijd kijken en daarna een filmpje pakken? Dat kan bij Pathé De Kuip in Rotterdam. Deze bioscoop ligt tegenover voetbalstadion De Kuip. Het is een grote bioscoop, met maar liefst veertien zalen!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,75

kinderen vanaf € 5,00

Grand Café Sorbonne

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - DIT UITSTAPJE IS TIJDELIJK GESLOTEN. Kom lekker dineren of lunchen op het grote terras van Grand Café Sorbonne in het centrum van Rotterdam en geniet 's avonds van een ijskoud biertje.

geopend op afspraak of bel +31 (0)10 28 291 48 voor meer informatie

Rotterdam Info

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Rotterdam Info bundelt de krachten van het City Informatiecentrum Rotterdam en de VVV en geeft informatie variërend van attracties en uitgaan tot architectuur.

elke dag geopend

entree gratis

Van de redactie