rotterdam jongeren

Rotterdam Jongeren (34)

The Harbour Club

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Het is er best fancy en de bediening zet een complete show neer. Kom uitgebreid borrelen of dineren bij The Harbour Club in Rotterdam. Verkozen tot leukste terras van Zuid-Holland!

elke dag geopend

entree vanaf € 17,00

Pathé De Kuip Rotterdam

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Eerst een voetbalwedstrijd kijken en daarna een filmpje pakken? Dat kan bij Pathé De Kuip in Rotterdam. Deze bioscoop ligt tegenover voetbalstadion De Kuip. Het is een grote bioscoop, met maar liefst veertien zalen!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,50

kinderen vanaf € 5,00

Overnachten en dineren op de ss Rotterdam

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Overnacht in stijl aan boord van het schip ss Rotterdam. Dit was vroeger het vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn. Nu ligt het schip vast aan de kade in Rotterdam en is het een prachtig hotel met uitstekende restaurants.

elke dag geopend

entree vanaf € 74,00

Oude Luxor Theater

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Het Oude Luxor uit 1917 is een middelgroot theater in Rotterdam met cabaret, theaterconcerten, kleinschalige musicals en familievoorstellingen. Het prachtige sfeervolle theater bestaat gewoon naast het Nieuwe Luxortheater.

elke dag geopend

Rotterdam Info

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Rotterdam Info bundelt de krachten van het City Informatiecentrum Rotterdam en de VVV en geeft informatie variërend van attracties en uitgaan tot architectuur.

elke dag geopend

entree gratis

Recreatiecentrum Oostervant

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Recreatiecentrum Oostervant biedt voor ieder wat wils. Je kunt hier zwemmen, bowlen, fitnessen en steengrillen.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 4,85

peuters vanaf € 3,95

Van de redactie