Eropuit met Jongeren Rotterdam

Loungen tussen de Hollywoodsterren

rotterdam, Zuid-Holland  -  Je voelt je een ster in het Hollywood Café de Kuip in Rotterdam! Nip aan een cocktail in het glamoureuze café en spot de decors uit Friends of de Titanic.

elke dag geopend 

Rotterdam Info

rotterdam, Zuid-Holland  -  Rotterdam Info bundelt de krachten van het City Informatiecentrum Rotterdam en de VVV en geeft informatie variërend van attracties en uitgaan tot architectuur.

elke dag geopend 

Recreatiecentrum Oostervant

rotterdam, Zuid-Holland  -  Recreatiecentrum Oostervant biedt voor ieder wat wils. Je kunt hier zwemmen, bowlen, fitnessen en steengrillen.

elke dag geopend 

Longboarden en kinderfeestjes vieren

rotterdam, Zuid-Holland  -  Sneakers aan en op naar Ouiji Boards! In een uur leer je de basis van het longboarden. Volg een workshop met een groep vrienden of vier een sportief feestje. In je eentje een les volgen kan ook. Binnen no time cruise je als een pro over straat!

elke dag geopend 

Oude Luxor Theater

rotterdam, Zuid-Holland  -  Het Oude Luxor uit 1917 is een middelgroot theater in Rotterdam met cabaret, theaterconcerten, kleinschalige musicals en familievoorstellingen. Het prachtige sfeervolle theater bestaat gewoon naast het Nieuwe Luxor Theater.

's zondags gesloten 

Dagje uit op het ss Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland  -  Stap aan boord van de ss Rotterdam, een oud vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Ontdek haar prachtige geschiedenis. Ideaal voor een leuk dagje uit, een personeelsfeest of een stijlvolle bruiloft!

elke dag geopend 

Paintball in Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland  -  Het verf spat je om de oren bij Paintball in Rotterdam. Vlug, verschuil je achter de bunker, duik in een loopgraaf of verstop je in een hut!

elke dag geopend 

Kidstour Feyenoord Stadion De Kuip

rotterdam, Zuid-Holland  -  Voor de jonge Feyenoordfans gaat een droom in vervulling met de Kidstour in het stadion van voetbalclub Feyenoord. Met een echt paspoort van de club krijgen kinderen van vijf tot en met twaalf jaar een kijkje in De Kuip.

open op woensdag en zaterdag 

Cinerama Filmtheater

rotterdam, Zuid-Holland  -  Aan de rand van het centrum van Rotterdam bevindt zich het Cinerama Filmtheater. Geniet hier van de nieuwste films!

elke dag geopend 

Café-restaurant Loos

rotterdam, Zuid-Holland  -  Loos is één van de bekendste café-restaurants van Rotterdam, gelegen tegenover de historische veerhaven. Bezoekers kunnen hier terecht voor ontbijt tot diner.

elke dag geopend 

Laserbattle! Duik weg in het ruim van een schip

rotterdam, Zuid-Holland  -  Bij Lasergame Rotterdam neem je een duik met een onderzeeër en beland je in een laserbattle. Pak je lasergun en schiet er op los!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

UITagenda Rotterdam jongeren

UITagenda

Activiteit toevoegenWat te doen? Bekijk de volledige Jongeren Rotterdam UITagendaWat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie

donderdag

28 oktober 2021Poppentheater op de Fighter: Het blauwe lichtjePoppentheater op de Fighter: Het blauwe lichtjeJan Klaassen als hulpsinterklaasJan Klaassen als hulpsinterklaasPoppentheater de Fighter: De arme en de rijke manPoppentheater de Fighter: De arme en de rijke mandonderdag 28 oktober 2021

vrijdag

29 oktober 2021Poppentheater op de Fighter: Het blauwe lichtjePoppentheater op de Fighter: Het blauwe lichtjeJan Klaassen als hulpsinterklaasJan Klaassen als hulpsinterklaasPoppentheater de Fighter: De arme en de rijke manPoppentheater de Fighter: De arme en de rijke manvrijdag 29 oktober 2021

zaterdag

30 oktober 2021Poppentheater op de Fighter: Het blauwe lichtjePoppentheater op de Fighter: Het blauwe lichtjeJan Klaassen als hulpsinterklaasJan Klaassen als hulpsinterklaasPoppentheater de Fighter: De arme en de rijke manPoppentheater de Fighter: De arme en de rijke manzaterdag 30 oktober 2021

zondag

31 oktober 2021Poppentheater op de Fighter: Het blauwe lichtjePoppentheater op de Fighter: Het blauwe lichtjeJan Klaassen als hulpsinterklaasJan Klaassen als hulpsinterklaasPoppentheater de Fighter: De arme en de rijke manPoppentheater de Fighter: De arme en de rijke manzondag 31 oktober 2021

maandag

1 november 2021Poppentheater op de Fighter: Het blauwe lichtjePoppentheater op de Fighter: Het blauwe lichtjeJan Klaassen als hulpsinterklaasJan Klaassen als hulpsinterklaasPoppentheater de Fighter: De arme en de rijke manPoppentheater de Fighter: De arme en de rijke manmaandag 1 november 2021

dinsdag

2 november 2021Poppentheater op de Fighter: Het blauwe lichtjePoppentheater op de Fighter: Het blauwe lichtjeJan Klaassen als hulpsinterklaasJan Klaassen als hulpsinterklaasPoppentheater de Fighter: De arme en de rijke manPoppentheater de Fighter: De arme en de rijke mandinsdag 2 november 2021