Uitstapjes vlakbij City Safari Rotterdam

Het Nieuwe Instituut

rotterdam, Zuid-Holland (0.38km)  -  Maak kennis met het opvallende gebouw van Het Nieuwe Instituut, museum voor architectuur in Rotterdam. De buitenkant maakt nieuwsgierig naar wat er binnen te zien is!

Museumwoning Huis Sonneveld

rotterdam, Zuid-Holland (0.5km)  -  Huis Sonneveld stamt uit 1933 en was voor die tijd een modern huis, in de stijl van het Nieuwe Bouwen. Eenmaal binnen leren bezoekers alles over de geschiedenis en architectuur van het huis.

Poppodium Rotown

rotterdam, Zuid-Holland (0.54km)  -  Poppodium Rotown in Rotterdam staat garant voor een plezierige avond. Koop een ticket voor je favoriete artiest om uit je dak te gaan!

Kunsthal Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.67km)  -  Fotomodellen, dementerende ouderen en Afrikaanse cultuur in beeld: in de Kunsthal Rotterdam komen kunst en cultuur in alle soorten en maten voorbij!

Museum Rotterdam '40-'45 NU

rotterdam, Zuid-Holland (0.76km)  -  Beleef de oorlog van dichtbij, door middel van een korte experience. Al lopend door de tentoonstelling, ontdek je in Museum Rotterdam '40-'45 NU hoe het is om in oorlog te leven.

Café De Witte Aap

rotterdam, Zuid-Holland (0.78km)  -  Kies een speciaal biertje en geniet van de ongedwongen sfeer in Café De Witte Aap. Of plof na een dagje shoppen neer op het terras in de bruisende Witte de Withstraat.

Cinema Culinair

rotterdam, Zuid-Holland (0.8km)  -  De hoofdpersoon in de film neemt een hap van de kip tandoori - en jij ook! Bij Cinema Culinair krijg je het eten dat je ziet verschijnen op het witte doek. Zo eet je echt mee met de hoofdpersonen.

Ontdek Rotterdam per powerboot

rotterdam, Zuid-Holland (0.8km)  -  Ze kennen de Rotterdam op hun duimpje: de stadsgidsen van AroundTown. En ze laten alle bijzondere plekken graag zien tijdens een ontspannen bedrijfsuitje! Stap in de Tuk Tuk of laat je culinair verrassen in de Markthal van Rotterdam!

Kunstinstituut Melly

rotterdam, Zuid-Holland (0.81km)  -  Geïnteresseerd in hedendaagse kunst? Dan voel je je helemaal thuis bij Kunstinstituut Melly! Hier vind je verrassende exposities van hedendaagse kunstenaars. Allemaal in een monumentaal gebouw aan de hipste straat van Rotterdam.

Beeldengalerij Westersingel

rotterdam, Zuid-Holland (0.85km)  -  Terwijl je over de Westersingel heenloopt word je begroet door een groot aantal beelden die daar zijn neergezet. De wandeling begint bij de kruising Westersingel/Kruiskade en eindigt bij de Westzeedijk. In totaal ben je dan langs 17 beelden...

Rotterdamse Schouwburg

rotterdam, Zuid-Holland (0.9km)  -  In de Rotterdamse Schouwburg staan diverse voorstellingen op de planken. Van opera tot toneel en van dans tot klassiek. Ook workshops behoren tot de mogelijkheden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van City Safari Rotterdam