rotterdam natuur

Rotterdam Natuur (21)

Stadscamping Rotterdam

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Overnacht tegenover de dierentuin aan de rand van Rotterdam centrum. Zet een tentje op op het kampeerveld of slaap in een van de Finse blokhutten.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 5,80

Hondenspeeltuin Bello

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - In Rotterdam-Noord ligt de hemel voor honden. In Hondenspeeltuin Bello kunnen ze echt vrij zijn. Regels zijn er alleen voor de baasjes, want de poep moet wel opgeruimd worden. Er zijn bruggen, pijpleidingen, wipwappen en spartelbadjes voor de...

open op zondag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 2,50

Natuurspeeltuin De Speeldernis

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Avontuurlijk spelen, ravotten en boomhutten bouwen in de natuur kan en mag bij Natuurspeeltuin De Speeldernis.

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 2,00

kinderen vanaf € 1,00

Trompenburg Tuinen & Arboretum

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Trompenburg Tuinen & Arboretum is een samenvoeging van een aantal aangrenzende tuinen met duizenden bomen, plantenborders en waterpartijen. Het begon in 1850 als een Kralingse buitenplaats.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 7,50

kinderen gratis

Stadskruidentuin Rotterdamse Munt

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Omheind door de stad Rotterdam geurt het groen van Stadskruidentuin Rotterdamse Munt je tegemoet. In deze tuin groeien ruim 100 soorten kruiden en eetbare bloemen. Pluk je kruidenmand vol met kruiden voor in de keuken of in de thee.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree gratis

Van de redactie

UITagenda Rotterdam, vanaf 22 juli 2018