rotterdam natuur

Rotterdam Natuur (21)

Trompenburg Tuinen & Arboretum

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Trompenburg Tuinen & Arboretum is een samenvoeging van een aantal aangrenzende tuinen met duizenden bomen, plantenborders en waterpartijen. Het begon in 1850 als een Kralingse buitenplaats.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 7,50

kinderen gratis

Stadscamping Rotterdam

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Overnacht tegenover de dierentuin aan de rand van Rotterdam centrum. Zet een tentje op op het kampeerveld of slaap in een van de Finse blokhutten.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 6,50

Hondenspeeltuin Bello

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - In Rotterdam-Noord ligt de hemel voor honden. In Hondenspeeltuin Bello kunnen ze echt vrij zijn. Regels zijn er alleen voor de baasjes, want de poep moet wel opgeruimd worden. Er zijn bruggen, pijpleidingen, wipwappen en spartelbadjes voor de...

's maandags gesloten

entree vanaf € 2,50

Gauchos aan de Plas

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Grillrestaurant Gauchos is een modern restaurant en ligt in de groene rand van de Bergse Voorplas. De menukaart bevat Argentijnse klassiekers.

elke dag geopend

entree vanaf € 24,50

De Groene Passage

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Spaar het milieu en winkel in de Groene Passage in Rotterdam. Van Wereldwinkel tot biologische supermarkt!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

entree gratis

De Zeetoren

HOEK VAN HOLLAND, ZUID-HOLLAND - Bij de Zeetoren kun je onder andere abseilen, buksschieten, touren op een segway of gebruikmaken van een zenuwslopende Escape Room.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6-54678161 voor meer informatie

entree vanaf € 15,00

Van de redactie