Rotterdam

Gouden plaat op je vrijgezellenfeestje
Neem samen een cd op en zing de sterren van de hemel!

Dagje of weekendje Rotterdam - wat te doen?

Uitstapjes Rotterdam (91)

Rotterdam ByCycle

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Rotterdam bewonderen per fiets? Dat kan! Bij Rotterdam ByCycle worden verschillende fietstochten georganiseerd.

elke dag geopend

Museumwoning Jacob Catsstraat

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - De Museumwoning aan de Jacob Catsstraat in Rotterdam bestaat uit twee huizen. Een alkoofwoning uit de jaren '30 en een wederopbouwwoning uit de periode tussen 1950 en 1960. Treed binnen en verwonder je over de interieurs van toen.

open op woensdag

Rotterdam Ahoy

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Samen naar een concert van jullie favoriete band. Op het puntje van je stoel zitten tijdens een tenniswedstrijd. Of met collega's drankjes drinken op een zakelijke beurs. Rotterdam Ahoy is een evenementenlocatie van formaat!

elke dag geopend

Theater in de Lugt

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Muziek, film, theater, schrijvers, poëzie en dans. Dat vind je allemaal in Theater in de Lugt in het stadsdeel Overschie in Rotterdam.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Galerie Mirta Demare

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - In de galerie Mirta Demare wordt ruimte gegeven aan actuele kunst voor beginnende kunstenaars. Deze kunstenaars komen van over de hele wereld en werken voor een internationale markt.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag

Trammuseum Rotterdam

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - In het Rotterdamsch Trammuseum staan prachtige historische trams in de remise. Kopstuk is een oude paardentram uit 1880. Het museum heeft ook enkele oude bussen en metrostellen. Trams van lijn 10 zijn te huur voor een bruiloft of ander gezelschap.

geopend, soms geopend op zaterdag

Galerie Delta

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Meer dan tien jonge kunstenaars uit Rotterdam zijn het brein achter 'Galerie Delta'. De kunst die ze maken en hier laten zien komt erg in de buurt van Berlin Art.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag

Van de redactie

UITagenda Rotterdam, vanaf 26 september 2018