Uitstapjes vlakbij Rotterdam Explore

Inside Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.2km)  -  Rotterdam is hot. De havenstad groeit langzaam maar zeker uit tot een toeristische trekspleister. Maar welke plekken moet je écht gezien hebben? De gidsen van Inside Rotterdam vertellen het je. Inside Rotterdam is een kleinschalig...

Port Pavilion

rotterdam, Zuid-Holland (0.27km)  -  Port Pavilion is het startpunt van je bezoek aan de Rotterdamse Haven. Check in dit informatiecentrum wat je allemaal kunt doen.

Kunstinstituut Melly

rotterdam, Zuid-Holland (0.35km)  -  Geïnteresseerd in hedendaagse kunst? Dan voel je je helemaal thuis bij Kunstinstituut Melly! Hier vind je verrassende exposities van hedendaagse kunstenaars. Allemaal in een monumentaal gebouw aan de hipste straat van Rotterdam.

Café De Witte Aap

rotterdam, Zuid-Holland (0.35km)  -  Kies een speciaal biertje en geniet van de ongedwongen sfeer in Café De Witte Aap. Of plof na een dagje shoppen neer op het terras in de bruisende Witte de Withstraat.

Rondvaart door de Rotterdamse haven

rotterdam, Zuid-Holland (0.44km)  -  Vaar met het schip Nehalennia door de bedrijvige haven van Rotterdam en leer dit fascinerende deel van de stad op z'n Rotterdams kennen. De rondvaart gaat langs de Erasmusbrug, Veerhaven, Parkhaven, Hotel New York en andere highlights van de...

Ontdek Rotterdam per powerboot

rotterdam, Zuid-Holland (0.47km)  -  Ze kennen de Rotterdam op hun duimpje: de stadsgidsen van AroundTown. En ze laten alle bijzondere plekken graag zien tijdens een ontspannen bedrijfsuitje! Stap in de Tuk Tuk of laat je culinair verrassen in de Markthal van Rotterdam!

Kunsthal Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.49km)  -  Fotomodellen, dementerende ouderen en Afrikaanse cultuur in beeld: in de Kunsthal Rotterdam komen kunst en cultuur in alle soorten en maten voorbij!

Teamuitjes op de Rotterdamse Maas

rotterdam, Zuid-Holland (0.52km)  -  Beleef Rotterdam eens op een andere manier, en doe een speurtocht per sloep in de binnenwateren van de stad. Bij Pegasus Events is het slechts een van de vele mogelijkheden voor een leuk bedrijfsuitje op het water.

Speelfabriek Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.53km)  -  De Speelfabriek is een speelwerkplaats voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Een plek waar je zelf kan knutselen en dingen kunt maken! En bijna alles mag je ook mee naar huis nemen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Rotterdam Explore