Rotterdam

Uitstapjes Rotterdam (51)

Zwembad Afrikaanderplein

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Na het baantjes trekken nog even relaxen in de kantine onder het genot van een gezonde snack? Zwembad Afrikaanderplein in Rotterdam is een basic zwembad met een beetje extra fun!

elke dag geopend

Rotterdam ByCycle

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Rotterdam bewonderen per fiets? Dat kan! Bij Rotterdam ByCycle worden verschillende fietstochten georganiseerd.

elke dag geopend

Klimmuur Rotterdam

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Klauter de hoogte in op de Klimmuur in Rotterdam. De adrenaline giert door je lichaam terwijl je voetje voor voetje naar boven klimt.

elke dag geopend

Ontdekhoek - Rotterdam

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Ook benieuwd hoe je aardappelchips of heerlijk ruikende zeepjes kan maken? Ga aan de slag in de Ontdekhoek! Hier staat een ruimte klaar vol proefjes.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag

De Wilgenring

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Zwembad De Wilgenring in Rotterdam is een mooi zwembad met drie baden. Er is waterplezier voor zowel volwassenen als kinderen te vinden!

elke dag geopend

Oostelijk Zwembad

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Zwemmen in een rijksmonument? Het kan in het Oostelijk Zwembad in Rotterdam.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag

StepAround Rotterdam

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Ontdek Rotterdam per step! Samen met een gids of zelfstandig in een speur- of GPS-tocht. Of laat de steps op locatie bezorgen.

's zondags gesloten

Verken Rotterdam op de fiets met seeRotterdam

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Ontdek deze wereldstad als echte Rotterdammer: op de fiets! Met seeRotterdam race je de hele stad door en kom je langs de alle hotspots. Gaandeweg ontdek je allerlei weetjes over Rotterdam - bijna alle straten en gebouwen hebben daar een bijnaam.

elke dag geopend

Van de redactie