Zomervakantie Zuid-Holland

UITgelicht

zomervakantie in Zuid-Holland (659)

Ga je mee op missie in het Mariniersmuseum?

rotterdam, Zuid-Holland  -  Neem een kijkje in de wereld van het Korps Mariniers in het Mariniersmuseum Rotterdam. Luister naar grootse verhalen over bekende missies en ga zelf op reis naar een missiegebied. Ga als marinier in spe op avontuur!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

EXCLUSIEVE KORTING
10% korting

Madurodam: ontdek wat Nederland zo bijzonder maakt!

den haag, Zuid-Holland  -  Bekijk alle typisch Hollandse hotspots van Nederland in één dag. In Madurodam ontdek je hoe groots ons landje is. Laat een vliegtuig opstijgen, red het land van een overstroming of print je eigen mini-kopie.

elke dag geopend 

Op naar de top! Klimavontuur voor de hele familie

rotterdam, Zuid-Holland  -  Steeds een beetje hoger, steeds wat meer uitdaging. Bij Adventure City Rotterdam klimt jong en oud de hoogte in op vier verschillende indoor klimparcoursen en rotswanden. En gaat razendsnel omlaag in de Free Fall.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Ontdek de wondere wereld van virtual reality met VR4play

rotterdam, Zuid-Holland  -  Duiken met walvissen, vechten als een ninja of toch liever racen door kastelen en steden? Beleef samen een totaal nieuwe wereld met virtual reality van VR4play. Leuk voor een bedrijfsuitje of familiedag!

's maandags gesloten 

Loungen tussen de Hollywoodsterren

rotterdam, Zuid-Holland  -  Je voelt je een ster in het Hollywood Café de Kuip in Rotterdam! Nip aan een cocktail in het glamoureuze café en spot de decors uit Friends of de Titanic.

elke dag geopend 

Archeon: ontmoet Romeinen, Vikingen en prehistorische boeren!

alphen aan den rijn, Zuid-Holland  -  Indrukwekkende poorten, bruggen, tempels: historische gebouwen in het Archeon nemen bezoekers mee terug in de Nederlandse geschiedenis. Zwerf door de prehistorie, ontmoet de Romeinen en leer zwaardvechten en boogschieten, of kalligraferen!

geopend, open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Ga voor de echte Formule 1 ervaring

den haag, Zuid-Holland  -  Scheur met de wind in de haren en het geluid van de brullende motor in je oren over het circuit van VRX1 Racing. In de racesimulator gecombineerd met virtual reality zou je zweren dat je in de Formule 1 rijdt.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Speel glowgolf in 3D bij GlowGolf Capelle aan den IJssel

rotterdam, Zuid-Holland  -  Zet je 3D-bril op en duik in de onderwaterwereld van GlowGolf Capelle aan den IJssel. Met zo'n extra dimensie blijkt golfen nog een hele uitdaging!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Typisch Hollands toeren langs de kust en door de polder

noordwijk aan zee, Zuid-Holland  -  Met de GPS tours van Renzy toer je op je gemak door hartje Holland! Zoef in een elektrische Renault Twizy langs windmolens, bollenvelden en langs de kust.

geopend, elke dag geopend 

UITagenda Zuid-Holland zomervakantie

UITagenda

Activiteit toevoegenWat te doen? Bekijk de volledige Zomervakantie Zuid-Holland UITagendaWat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie

vrijdag

24 juni 2022SGW Vlietland weer strijdtoneel voor paardensportMuseumrondleiding Beeld en Geluid Den HaagExpositie Panorama HesjtèkFamilie-doe-expo Hallo Vermeer in Het MauritshuisVaartocht met Trekschuit de Goude LeeuwinHet Wereldrecord Stoelendans op Livemuziekvrijdag 24 juni 2022

zaterdag

25 juni 2022SGW Vlietland weer strijdtoneel voor paardensportMuseumrondleiding Beeld en Geluid Den HaagExpositie Panorama HesjtèkFamilie-doe-expo Hallo Vermeer in Het MauritshuisVaartocht met Trekschuit de Goude LeeuwinHet Wereldrecord Stoelendans op Livemuziekzaterdag 25 juni 2022

zondag

26 juni 2022Museumrondleiding Beeld en Geluid Den HaagExpositie Panorama HesjtèkFamilie-doe-expo Hallo Vermeer in Het MauritshuisVaartocht met Trekschuit de Goude LeeuwinHet Wereldrecord Stoelendans op LivemuziekZondag in Maassluis - historische schepen on tourzondag 26 juni 2022

maandag

27 juni 2022Museumrondleiding Beeld en Geluid Den HaagExpositie Panorama HesjtèkFamilie-doe-expo Hallo Vermeer in Het MauritshuisVaartocht met Trekschuit de Goude LeeuwinHet Wereldrecord Stoelendans op LivemuziekZondag in Maassluis - historische schepen on tourmaandag 27 juni 2022

dinsdag

28 juni 2022Museumrondleiding Beeld en Geluid Den HaagExpositie Panorama HesjtèkFamilie-doe-expo Hallo Vermeer in Het MauritshuisVaartocht met Trekschuit de Goude LeeuwinHet Wereldrecord Stoelendans op LivemuziekZondag in Maassluis - historische schepen on tourdinsdag 28 juni 2022