rotterdam outdoor

Rotterdam Buitenactiviteit outdoor (35)

Historische werf Rotterdams Welvaren

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Wat eerst De Delft was is nu Historische werf Rotterdams Welvaren! Een educatief museum dat haar bezoekers mee neemt naar het maritieme verleden.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 6,00

kinderen vanaf € 3,00

Trompenburg Tuinen & Arboretum

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Trompenburg Tuinen & Arboretum is een samenvoeging van een aantal aangrenzende tuinen met duizenden bomen, plantenborders en waterpartijen. Het begon in 1850 als een Kralingse buitenplaats.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 7,50

kinderen gratis

Teamuitjes op de Rotterdamse Maas

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Beleef Rotterdam eens op een andere manier, en doe een speurtocht per sloep in de binnenwateren van de stad. Bij Pegasus Events is het slechts een van de vele mogelijkheden voor een leuk bedrijfsuitje op het water.

geopend op afspraak of bel +31 (0)10-4135951 voor meer informatie

entree vanaf € 58,50

Stadscamping Rotterdam

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Overnacht tegenover de dierentuin aan de rand van Rotterdam centrum. Zet een tentje op op het kampeerveld of slaap in een van de Finse blokhutten.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 6,50

Walk of fame Rotterdam

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Stiekem altijd al een keer over de walk of fame willen lopen? Het kan in Rotterdam. Hier is de Europese walk of fame te vinden. Nationale en internationale sterren hebben hier hun eigen tegel.

elke dag geopend

gratis toegang