rotterdam outdoor

Rotterdam Buitenactiviteit outdoor (35)

Zwembad Hoek van Holland

HOEK VAN HOLLAND, ZUID-HOLLAND - Het openluchtzwembad in Hoek van Holland is eenvoudig, maar biedt 's zomers verkoeling aan het hele gezin. Geniet ook van het zonnetje op de ligweide.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 3,80

peuters vanaf € 2,80

RIB-Experience

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Knal met enorme vaart over de Rotterdamse Maas en geniet van de prachtige gebouwen, wind en snelheid!

geopend, open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

entree vanaf € 36,50

Stadscamping Rotterdam

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Overnacht tegenover de dierentuin aan de rand van Rotterdam centrum. Zet een tentje op op het kampeerveld of slaap in een van de Finse blokhutten.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 5,80

Hondenspeeltuin Bello

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - In Rotterdam-Noord ligt de hemel voor honden. In Hondenspeeltuin Bello kunnen ze echt vrij zijn. Regels zijn er alleen voor de baasjes, want de poep moet wel opgeruimd worden. Er zijn bruggen, pijpleidingen, wipwappen en spartelbadjes voor de...

open op zondag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 2,50

Natuurspeeltuin De Speeldernis

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Avontuurlijk spelen, ravotten en boomhutten bouwen in de natuur kan en mag bij Natuurspeeltuin De Speeldernis.

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 2,00

kinderen vanaf € 1,00

Trompenburg Tuinen & Arboretum

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Trompenburg Tuinen & Arboretum is een samenvoeging van een aantal aangrenzende tuinen met duizenden bomen, plantenborders en waterpartijen. Het begon in 1850 als een Kralingse buitenplaats.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 7,50

kinderen gratis

Duotuin

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Sinds 1990 worden onder de naam 'Duotuin' tuinen, dakterrassen, meubilair voor de tuin ontworpen. Deze tuinen en accessoires zijn te bezichtigen in Rotterdam.

geopend op afspraak of bel +31 (0)10-2135410 voor meer informatie

gratis toegang