1

Uitstapjes vlakbij Oostelijk Zwembad

Pebbles Kitty Cat Café

rotterdam, Zuid-Holland (0.41km)  -  Het eerste kattencafé van Rotterdam: Pebbles Kitty Cat Café. Ze zijn er niet vies van een woordgrapje: het café is 'pawesome' en katten verdienen volgens Pebbles een 'purrfect' thuis.

Schaakstukkenmuseum

rotterdam, Zuid-Holland (0.82km)  -  Bewonder de bijzondere schaakspellen van het Schaakstukkenmuseum. Van abstracte kunstwerken tot folklore: het museum heeft een uiteenlopende collectie.

De Laurenskerk

rotterdam, Zuid-Holland (0.98km)  -  De Laurenskerk is het oudst bewaarde bouwwerk in Rotterdam. Het gebouw is zeker een bezoekje waard vanwege de orgels, de prachtige toren en het mooie interieur.

Markthal Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.01km)  -  Een dagje markt is in Rotterdam een echt dagje uit. Bezoek de Markthal, een bijzonder boogvormig gebouw met een overdekte marktvloer. Ruim negentig kramen stallen hier elke dag hun verse waar uit!

Wallgallery

rotterdam, Zuid-Holland (1.19km)  -  Ruimte voor kunst. Zo zou je Wallgallery kunnen omschrijven. In een appartement op de 37e verdieping is ruimte gecreëerd om de creatieve geest vrij te laten.

Museum Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.22km)  -  Meer dan honderdduizend voorwerpen zijn verzameld in Museum Rotterdam. Van japon tot beeldhouwwerk en bestek. Regelmatig zijn er interessante tentoonstellingen te zien.

Café in The City

rotterdam, Zuid-Holland (1.24km)  -  Kom lekker dineren of lunchen op het grote terras van Café in The City in het centrum van Rotterdam en geniet 's avonds van een ijskoud biertje.

Lush Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.36km)  -  Dubbelop genieten van Lush in Rotterdam: heerlijke geuren en prachtig gemaakte zeepjes, shampoos en andere cosmetica. Ook zijn al deze verzorgingsproducten proefdiervrij! Verantwoord shoppen dus.

Speelfabriek Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.38km)  -  De Speelfabriek is een speelwerkplaats voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Een plek waar je zelf kan knutselen en dingen kunt maken! En bijna alles mag je ook mee naar huis nemen.

Teamuitjes op de Rotterdamse Maas

rotterdam, Zuid-Holland (1.38km)  -  Beleef Rotterdam eens op een andere manier, en doe een speurtocht per sloep in de binnenwateren van de stad. Bij Pegasus Events is het slechts een van de vele mogelijkheden voor een leuk bedrijfsuitje op het water.

De Vlaggenparade Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.4km)  -  Wandel langs de Vlaggenparade aan de Boompjes in Rotterdam. Hier hangen gewoonlijk alle vlaggen van de landen van de Verenigde Naties. Bij speciale gelegenheden hangen er andere vlaggen. Dit om aandacht te vragen voor een zaak of om iets te vieren.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Oostelijk Zwembad