Kunsthal Rotterdam

Kunsthal Rotterdam

Van modefotografie tot vergeten culturen tot portretten van dementerende ouderen: de Kunsthal Rotterdam vertelt meerdere verhalen tegelijk. In de expositiehallen zijn altijd meerdere tentoonstellingen te zien. Aan het futuristische gebouw van architect Rem Koolhaas zie je al dat hier vooral moderne kunst te zien is.

Kunsthal Rotterdam

Volg de Luisterroute

Er zijn altijd meerdere exposities tegelijk te bezichtigen in de Kunsthal, waardoor een bezoekje een complete reis langs verschillende werelddelen en kunststromingen wordt. Met de Luisterroute van cabaretier Mike Boddé ontdek je binnen een uur alle geheimen en anekdotes van de Kunsthal. Hij vertelt je alles over de geschiedenis, architectuur en toekomstplannen en natuurlijk over die ene keer dat Brad Pitt op bezoek kwam. De Luisterroute is aan de kassa verkrijgbaar voor € 2,50 per persoon.

Aan de slag in het LAB

Elke dag is er in de Kunsthal Rotterdam van alles te doen voor jonge en oudere bezoekers. Activiteiten hebben wisselende thema's, gekoppeld aan de verschillende tentoonstellingen. Maak in het KunsthalLAB bijvoorbeeld een bril van restafval of volg een Kijk&Doe-tocht vol opdrachten door de hoofdtentoonstelling. Bekijk wat je nu in het KunsthalLAB kunt doen. Tijdens schoolvakanties en op de KunsthalFAMILIEdag zijn er extra activiteiten en workshops.

Kunsthal Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Kunsthal Rotterdam

Kunsthal. Foto: Jeroen Musch.