Beoordelingen Kunsthal Rotterdam

Leuk, origineel
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-12-2017

Datum beoordeling: 5 januari 2018

Reisgezelschap: gezin

Een echt originele katten expositie!, Philips televisie was er, maar helaas ontbrak er de Witte Kat van de bekende Witte kat batterijen. Zo bekend als deze waren, hadden ze er echt bij gemoeten. Jammer.

Beoordeling gegeven door Niek en Anne Brink.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zaterdag 2 dec

Datum beoordeling: 3 december 2017

Reisgezelschap: alleenreizend

het zijn mooie tentoonstellingen, m.n.de katten vond ik erg mooi. en ook het beeld van Degas is heel erg mooi. zoals de denker. Wat ik altijd al erg bijzonder vond.

Beoordeling gegeven door liduin lansbergen.

Een uniek museum.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 oktober 2017

Datum beoordeling: 21 oktober 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Ik vind het een goed museum omdat het rolstoeltoegankelijk is en de begleiders van een rolstoel gratis zijn.. Ik vind de kale landschappen die Koen Vermeulen heeft geschilderd origineel. De mensen die Koen Vermeulen heeft geschilderd vind ik er echt uitzien. De tentoonstelling over de katten vind ik origineel omdat ik het nog nooit eerder in een museum heb gezien.

Beoordeling gegeven door delaram .

mooie maastunnelexpositie
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-03-2017

Datum beoordeling: 22 maart 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Ik ben speciaal voor de Maastunnelexpositie naar de Kunsthal gegaan als onderdeel van een wandeling van Zuidplein via het Zuiderpark, de tunnel, de Kunsthal naar Blaak. Prachtige combinatie, met mooi weer en een mooie expositie. Ik heb wel één bedenking tegen de Kunsthal n.l. het ontbreken van een afvalbak op het herentoilet. Ik heb helaas sinds korte tijd blaasproblemen, met allerlei lastige bijkomstigheden. Ik ga gelukkig weer wel op pad, maar tref dan vaak situaties aan dat er geen afvalbak op het herentoilet, hetgeen er vervelend en genant is. Lost u dat aub op.

Beoordeling gegeven door N.N..

Tentoonstelling Jean Paul Gaultier
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03-05-2013

Datum beoordeling: 14 mei 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Prachtige tentoonstelling over de creaties van Jean Paul Gaultier. Niet alleen de werken van hem waren bijzonder, maar de paspoppen met bewegende ogen en monden vond ik ook helemaal te gek. Ik dacht eerst dat er echte mensen in zijn kleding zaten. Zo levensecht. Verder mocht je ook Pastoe nog bezoeken. Verder vond ik de Kunsthal in Rotterdam een gezellige uitstraling hebben met een prachtig park ernaast

Beoordeling gegeven door Joanna Epping.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 27 september 2008

Datum beoordeling: 14 oktober 2008

Kaarten voor workshops tijdens Kunsthal Kookt dagen per internet besteld. Er werd aangegeven dat deze gedurende het gehele evenement af te halen waren. Alleen was de afhaalbalie verstopt achterin de hal, en werd mij geboden eerst een entreekaartje (15 euro) te kopen omdat ik anders niet naar binnen mocht. En de workshops waren pas de volgende dag, dus nogmaals een entreekaarje. Dit soort belabberde organisatie is schering en inslag bij de Kunsthal, ze leren het echt nooit ! Eindelijk binnen geraakt, chaos alom bij de afhaalbalie, workshops al begonnen en de kaarten door twee suffe dames nog niet geleverd, iedereen boos ! Nergens een zitplaats te vinden. Veel te weinig en slecht geplaatste toiletten, zeep en wasbakken veel te ver uitelkaar geplaatst, droger (1 !) aan de overkant van wasbakken, dus door de wachtende menigte heen worstelen met natte handen. Bar en bar slecht.

Beoordeling gegeven door Thijsien Reinarz.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: half maart 2008

Datum beoordeling: 24 maart 2008

heel goed. werd vriendelijk te woord gestaan door 'gastvrouwen- en gastheren" - keurig, attente suppoosten in het museum-deel die behulpzaam waren met uitleg en attent maken op andere lift in het gebouw en waar je kon zitten/rusten of een rolstoel halen. ik ben slecht ter been, werd naar de lift begeleidt en m'n vriend kon binnendoor kaartjes kopen bij de kassa. werd nog attent gemaakt op het Kunsthal-couponnummer van de Rotterdampas. heerlijk koffie en taart in het inpandig restaurant: goede bediening. kortom: een paar uurtjes heerlijk uit. veel vriendelijkheid ondervonden. kan ik iedereen aanbevelen, vooral als je 'wat mankeert, reuma o.i.d., stelt men van alles in het werk om zo goed mogelijk te helpen en het bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. heel fijn.

Beoordeling gegeven door eleo.nora.