1

Mooie Boules Rotterdam
Mooie Boules Rotterdam

Solo jeu-de-boulen, een lokaal biertje drinken met grappig uitzicht of met een groep fanatiek het Franse spelletje spelen? Bij Mooie Boules Rotterdam kun je dagelijks terecht. Een baan reserveren hoeft hier niet per se, je kunt hier ook spontaan langskomen. Let wel; vol is vol. Leuk: Mooie Boules Rotterdam heeft ook karaoke.

In Mooie Boules Rotterdam geniet je in de foodhal van verschillende culinaire hoogstandjes van Ron Blaauw en De gele kanarie. In Franse stijl natuurlijk; met allerlei tafeltjes vlakbij elkaar als op een provinciaals dorpsplein. De keukens zijn alleen in het weekend geopend voor lunch en diner. Hapjes en drankjes zijn wel gewoon dagelijks beschikbaar.

Voor grote groepen zijn er op aanvraag extra mogelijkheden, zoals het afhuren van een eigen ruimte. Mooie Boules heeft meerdere locaties in het land en is naar eigen zeggen dé trendsetter met de allereerste jeu de boules bar van Nederland.

Mooie Boules Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Foto: Rotterdam Make It Happen. ©  Iris van den Broek
Foto: Rotterdam Make It Happen. © Iris van den Broek
Foto: Rotterdam Make It Happen. ©  Iris van den Broek
Foto: Rotterdam Make It Happen. © Iris van den Broek