1

Uitstapjes vlakbij Mooie Boules Rotterdam

Hofplein Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.14km)  -  Jeugdtheater Hofplein Rotterdam is een theater waar kinderen en tieners hun weg vinden in het theater. Dé plek voor voorstellingen, workshops en cursussen op het gebied van theater, zang en dans.

Stadsarchief Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.28km)  -  Snuffel rond in de studiezalen van het Stadsarchief Rotterdam en ontdek de rijke collectie en geschiedenis van de stad.

-aanbevolen door adverteerder-

UrbanGuides

rotterdam, Zuid-Holland (0.41km)  -  UrbanGuides is je gids in Rotterdam en organiseert tours langs alle architectonische hoogtepunten van de stad Rotterdam. Ga met de benenwagen, de fiets of de bus door deze bruisende en moderne stad.

Luchtsingel Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.43km)  -  De Luchtsingel verbindt het centrum van Rotterdam met Rotterdam Noord. De houten voetgangersbrug van 390 meter lang is bijna niet te missen vanaf de straat. Loop over de gele vloer naar een bijzonder stukje Rotterdam.

Theater 't Kapelletje

rotterdam, Zuid-Holland (0.52km)  -  In het voormalige kapelletje van het Emmahuis bevindt zich Theater 't Kapelletje. Hier zijn leuke voorstellingen te zien van amateurs en professionals.

Ontrafel het mysterie van Rotterdam met Escape the City

rotterdam, Zuid-Holland (0.71km)  -  Weten jullie een kist met gevaarlijke geheimen te vinden? Speur naar clous in Rotterdam en los dit mysterie zo snel mogelijk op, want meer mensen zijn op jacht naar de kist! Je onderzoek brengt je naar de interessantste plekjes van Rotterdam.

Oude Luxor Theater

rotterdam, Zuid-Holland (0.72km)  -  Het Oude Luxor uit 1917 is een middelgroot theater in Rotterdam met cabaret, theaterconcerten, kleinschalige musicals en familievoorstellingen. Het prachtige sfeervolle theater bestaat gewoon naast het Nieuwe Luxor Theater.

Houweling Telecommuseum

rotterdam, Zuid-Holland (0.75km)  -  De volledige telecomgeschiedenis van Rotterdam is te zien in dit museum. De voorwerpen zijn niet alleen om te bekijken, maar ook om aan te raken of om mee te spelen.

Graffitiworkshop

rotterdam, Zuid-Holland (0.75km)  -  Middenin de nacht met een bivakmuts én graffitispuit naar een lege muur sluipen is verleden tijd! Ga met je vrienden legaal graffiti spuiten, gewoon overdag.

Galerie Puur

rotterdam, Zuid-Holland (0.78km)  -  Fan van moderne sieraden? Of zelf een sieraad uit edelmetaal ontwerpen en maken? Ga dan naar Galerie Puur!

Museum Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.84km)  -  Meer dan honderdduizend voorwerpen zijn verzameld in Museum Rotterdam. Van japon tot beeldhouwwerk en bestek. Regelmatig zijn er interessante tentoonstellingen te zien.

De Doelen

rotterdam, Zuid-Holland (0.88km)  -  De Doelen is een van de grootste muziekpodia in Nederland en ligt in het hart van Rotterdam. Jaarlijks komen zo'n half miljoen bezoekers op de klassieke muziek-, wereldmuziek-, pop- en jazzconcerten af.

De Groene Passage

rotterdam, Zuid-Holland (0.94km)  -  Spaar het milieu en winkel in de Groene Passage in Rotterdam. Van Wereldwinkel tot biologische supermarkt!

Het Van Maanenbad

rotterdam, Zuid-Holland (0.94km)  -  Midden in Rotterdam Noord vind je het Van Maanenbad. Vooral het buitenbad is spectaculair: een mooie rustige plek midden in de drukke stad.

WTC Art Gallery

rotterdam, Zuid-Holland (0.97km)  -  De WTC Art Gallery is een multifunctionele ruimte die gebruikt wordt voor exposities en vrij te bezoeken is voor iedereen.

De Bijenkorf Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.98km)  -  Vlak bij de beroemde koopgoot in Rotterdam bevindt zich de ruime vestiging van De Bijenkorf, waar voor iedereen wel wat leuks te vinden is!

Café in The City

rotterdam, Zuid-Holland (0.99km)  -  Kom lekker dineren of lunchen op het grote terras van Café in The City in het centrum van Rotterdam en geniet 's avonds van een ijskoud biertje.

Lush Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1km)  -  Dubbelop genieten van Lush in Rotterdam: heerlijke geuren en prachtig gemaakte zeepjes, shampoos en andere cosmetica. Ook zijn al deze verzorgingsproducten proefdiervrij! Verantwoord shoppen dus.

De Laurenskerk

rotterdam, Zuid-Holland (1.02km)  -  De Laurenskerk is het oudst bewaarde bouwwerk in Rotterdam. Het gebouw is zeker een bezoekje waard vanwege de orgels, de prachtige toren en het mooie interieur.

Beeldengalerij Westersingel

rotterdam, Zuid-Holland (1.03km)  -  Terwijl je over de Westersingel heenloopt word je begroet door een groot aantal beelden die daar zijn neergezet. De wandeling begint bij de kruising Westersingel/Kruiskade en eindigt bij de Westzeedijk. In totaal ben je dan langs 17 beelden...

Rotterdamse Schouwburg

rotterdam, Zuid-Holland (1.04km)  -  In de Rotterdamse Schouwburg staan diverse voorstellingen op de planken. Van opera tot toneel en van dans tot klassiek. Ook workshops behoren tot de mogelijkheden.

Dille & Kamille Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.15km)  -  Geniet van de ontspannen sfeer in Dille & Kamille Rotterdam: klassieke muziek, heerlijke geuren en mooie hebbedingetjes. Het is een genot om alleen al door de winkel te dwalen nog zonder iets te hebben gekocht.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Mooie Boules Rotterdam