1

Uitstapjes vlakbij De Boogerd

Pitch&Putt Golf Rhoon

poortugaal, Zuid-Holland (2.62km)  -  Ontwijk de bomen, bunkers, vijvers en struiken, behaal de laagste score en wordt de winnaar van een spannend potje Pitch&Putt. Deze vorm van golfen is te doen voor iedereen, of je nou beginner of gevorderde bent.

Zwembad Albrandswaard

poortugaal, Zuid-Holland (2.79km)  -  Zwembad Albrandswaard in Poortugal heeft verschillende baden die zwemplezier bieden aan jong en oud. Zo kun je er zwemlessen volgen, vrijzwemmen of aquajoggen.

Museum Hoeksche Waard

heinenoord, Zuid-Holland (3.68km)  -  Wandel door de eeuwen heen en stap in het dagelijks leven van vroeger in de Hoeksche Waard. In het Streekmuseum Hoeksche Waard ligt een schat aan herinneringen verborgen.

Kinderspeelparadijs De Ballebak

rotterdam, Zuid-Holland (5.8km)  -  De Ballebak is een paradijsje voor kinderen! In deze overdekte speeltuin raken ze niet snel uitgekeken, want ze hebben maar liefst vier etages om te verkennen. Voor kleintjes en grote kinderen echt een feest.

Zwembad Hoogvliet

hoogvliet, Zuid-Holland (6.55km)  -  Zwembad Hoogvliet heeft een mooi wedstrijdbad waar verschillende activiteiten worden aangeboden en waar je heerlijk baantjes kunt trekken.

De Witte Markt Heinenoord

heinenoord, Zuid-Holland (6.87km)  -  De Witte Markt in Heinenoord is iedere zaterdag open. In een grote loods staan de tweedehandse én nieuwe spullen keurig op de kraampjes uitgestald. Snuffel tussen de zolder- en schuuropruimingen naar iets van je gading.

Rotterdam Ahoy

rotterdam, Zuid-Holland (8.18km)  -  Samen naar een concert van jullie favoriete band. Op het puntje van je stoel zitten tijdens een tenniswedstrijd. Of met collega's drankjes drinken op een zakelijke beurs. Rotterdam Ahoy is een evenementenlocatie van formaat!

FunZone Barendrecht

barendrecht, Zuid-Holland (8.19km)  -  Avontura Barendrecht is het grootste indoor speelparadijs van Barendrecht. Er zijn spannende attracties voor jonge kinderen en rustige speelpleinen voor de allerkleinsten.

Oudheidkamer Pernis

pernis, Zuid-Holland (8.36km)  -  De Oudheidkamer van Pernis houdt de geschiedenis van het dorp levend! In de museumwoning is te zien hoe de Pernissers in de jaren dertig van de vorige eeuw leefden. Regelmatig zijn er gratis te bezoeken tentoonstellingen over Pernis te zien.

Oudheidkamer Charlois

rotterdam, Zuid-Holland (8.57km)  -  Maak kennis met de rijke geschiedenis van Charlois in Rotterdam. De bezoeker krijgt een beeld van het oude Charlois door een kijkje te nemen in deze oudheidkamer.

Theater Zuidplein

rotterdam, Zuid-Holland (8.74km)  -  Kom naar Theater Zuidplein voor een breed aanbod van voorstellingen. Dit volkstheater richt zich met name op alle Rotterdammers van nu.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Boogerd