1

Uitstapjes vlakbij De Wijnboerderij

Museum Maassluis

maassluis, Zuid-Holland (2.86km)  -  In het Museum Maassluis komen de geschiedenis van Maassluis en moderne kunst elkaar tegen. Je vindt er zowel historische werken over Maassluis als hedendaagse kunst.

Zwembad De Kulk

vlaardingen, Zuid-Holland (3.34km)  -  Het meest populair van zwembad De Kulk is de supersnelle glijbaan! Kinderen vermaken zich met de grappige speeltoestellen en ouders kunnen baantjes trekken.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

vlaardingen, Zuid-Holland (3.69km)  -  Bij de Stadsgehoorzaal van Vlaardingen kun je terecht voor een avondje theater, dans of muziek, maar is ook een mooie centrale plaats om te af te huren voor een vergadering of bruiloft.

Pannenkoekenhuis 't Hof

vlaardingen, Zuid-Holland (3.95km)  -  In het centrum van Vlaardingen is het heerlijk uitrusten bij Pannekoekenhuis 't Hof. Ook voor gezelschappen is dit een goede locatie voor een lunch of high tea.

Hoeve Bouwlust

maasland, Zuid-Holland (4.94km)  -  Bezoek Hoeve Bouwlust en ontdek alle leuke activiteiten in het weiland tussen de schapen en de koeien. Je kunt hier ook heerlijk dineren en overnachten.

Zwembad Groenoord

schiedam, Zuid-Holland (6.16km)  -  Geniet met het hele gezin van alle leuke faciliteiten in zwembad Groenoord. Sjees van de 65 meter lange glijbaan en kom tot rust in het bubbelbad!

Natuurcentrum De Boshoek

schiedam, Zuid-Holland (6.34km)  -  In De Boshoek leer je van alles over de natuur: er zijn tentoonstellingen en je kunt hier het grootste diorama van Zuid-Holland bekijken, met meer dan 200 opgezette dieren.

Oudheidkamer Pernis

pernis, Zuid-Holland (6.71km)  -  De Oudheidkamer van Pernis houdt de geschiedenis van het dorp levend! In de museumwoning is te zien hoe de Pernissers in de jaren dertig van de vorige eeuw leefden. Regelmatig zijn er gratis te bezoeken tentoonstellingen over Pernis te zien.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Wijnboerderij