Rondvaart Europoort

hoek van holland, Zuid-Holland  -  Stap op de rondvaartboot Europoort en vaar door de beroemde haven van Rotterdam, waar de grootste zeeschepen liggen. Naast deze zeereuzen zijn er ook zeehondjes te spotten. Op zoek naar rust? Neem dan de boot naar het Tweede Maasvlaktegebied of...

Bezoekerscentrum Het Staelduinse Bos

hoek van holland, Zuid-Holland (2.32km)  -  Het Staelduinse Bos in het Westland biedt een uniek stukje natuur. In het bezoekerscentrum d' Oude Koestal ontdekt de bezoeker alles over dit natuurgebied.

Zwembad Hoek van Holland

hoek van holland, Zuid-Holland (2.92km)  -  Het openluchtzwembad in Hoek van Holland is eenvoudig, maar biedt 's zomers verkoeling aan het hele gezin. Geniet ook van het zonnetje op de ligweide.

Nationaal Park Hollandse Duinen

hoek van holland, Zuid-Holland (3.48km)  -  Hollands trots: de blonde duinen naast de Noordzee. Wie kent het mooie beeld niet? De Zuid-Hollandse vastelandsduinen bieden je een afwisselend landschap. Ga op ontdekkingstocht!

Fort 1881

hoek van holland, Zuid-Holland (4.11km)  -  Leer over de leefwereld van soldaten in een fort. Dwaal in het Kustverdedigingsmuseum door oude, donkere kamers.

Zwembad De Hoge Bomen

naaldwijk, Zuid-Holland (4.34km)  -  Jong en oud, sportief en relaxed, buiten en binnen: Zwembad De Hoge Bomen in Naaldwijk is geschikt voor elke zwemmer en voor ieder moment!

Pluktuin Oostvoorne

oostvoorne, Zuid-Holland (4.36km)  -  Op Voorne-Putten vind je een veld vol bloemen: Pluktuin Oostvoorne. Kies uit de meer dan honderd soorten de mooiste en pluk je je eigen bos bloemen bij elkaar. Leuk: in de zomer hebben ze ook een maisdoolhof.

Atlantikwall Museum

hoek van holland, Zuid-Holland (4.77km)  -  De bezoeker vindt Museum Atlantikwall in een Duitse geschutsbunker. Dat is nog eens spannend!

De Zeetoren

hoek van holland, Zuid-Holland (4.92km)  -  Bij de Zeetoren kun je onder andere abseilen, buksschieten, touren op een segway of ontsnappen uit een zenuwslopende Escape Room.

WestlandTheater De Naald

naaldwijk, Zuid-Holland (5.07km)  -  Kom naar het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk voor de nieuwste films of theatervoorstellingen. Het theater heeft twee zalen die ook worden verhuurd voor feesten en evenementen.

Leer golfsurfen bij De Surfschool

hoek van holland, Zuid-Holland (5.31km)  -  Leer golfsurfen in Hoek van Holland. Bij De Surfschool kies je uit een cursus golfsurfen, skim- of bodyboarden en suppen (Stand-Up Paddleboarden). Duik het water in en bedwing de golven!

Kinderboerderij Skip

naaldwijk, Zuid-Holland (5.61km)  -  Bij Kinderboerderij Skip vind je cavia's, chinchilla's, pony's en hamsters. Dit is echter niet alles: ook exotische dieren zoals een echte slang en tropische egels zijn hier te bewonderen.

Sportcentrum Vreeloo

de lier, Zuid-Holland (5.98km)  -  In De Lier vind je het zwembad van Sportcentrum Vreeloo. Voor allerlei soorten waterpret ben je hier op de goede plek. Neem zwemles, speel waterpolo, doe mee met aquarobic of trek simpelweg baantjes.

Sint-Catharijnekerk (Brielse Dom)

brielle, Zuid-Holland (6.03km)  -  Ben je in het historische stadje Brielle, ga dan zeker even langs in de Sint-Catharijnekerk (Brielse Dom). Beklim de toren van deze blikvanger en bewonder het indrukwekkende interieur.

Prinsenbos

naaldwijk, Zuid-Holland (6.04km)  -  Een koninkrijkje in de natuur, waar alle kinderen de baas zijn en heerlijk kunnen spelen. Op avontuur in het Prinsenbos

Historisch Museum Den Briel

brielle, Zuid-Holland (6.07km)  -  In de vroegere stadsgevangenis van Brielle is Het Historisch Museum Den Briel gevestigd. Dit museum vertelt onder andere het verhaal van de Tachtigjarige Oorlog.

Ruïne van de Jacobaburcht

oostvoorne, Zuid-Holland (6.32km)  -  De Burcht van Oostvoorne is een mooi bewaard gebleven kasteelruïne uit 1200. Wandel rond de authentieke ringmuur of loop even over het houten bruggetje om een blik naar binnen te werpen. Het oude kasteel werd ooit bewoond door Jacoba van Beieren.

Intratuin 's-Gravenzande

heenweg, Zuid-Holland (6.34km)  -  Tussen de kassen van Westland en omgeving staat Intratuin 's-Gravenzande, met het speelparadijs Ballorig naast de deur!

Waterskibaan Wollebrand

honselersdijk, Zuid-Holland (6.44km)  -  Waterskiën, beachvolleyballen, boogschieten of toch liever een rondvaart? Bij Wollebrand valt te kiezen uit veel activiteiten. Er is zelfs de mogelijkheid om te trouwen bij Wollebrand!

Natuurspeeltuin Avonturis

maassluis, Zuid-Holland (6.57km)  -  Kom avonturen beleven in de natuurspeeltuin! Ga op zoek naar vlinders, spot schepen op de zee en spetter in het rond.

Museumhuis Verdieping Gemeenlandshuis

maassluis, Zuid-Holland (7.06km)  -  Dat het Gemeenlandshuis in Maassluis een bijzondere functie had, dat kun je aan de buitenkant wel zien. Wil je verder kijken en eens zien achter de imposante gevel? Dat kan in dit Museumhuis!

Nationaal Sleepvaartmuseum Maassluis

maassluis, Zuid-Holland (7.09km)  -  Het Nationaal Sleepvaart Museum Maassluis is het enige museum ter wereld met alles over de sleepvaart. In dit museum ervaar je de geschiedenis van verschillende sleepvaartbedrijven.

Museum Maassluis

maassluis, Zuid-Holland (7.18km)  -  In het Museum Maassluis komen de geschiedenis van Maassluis en moderne kunst elkaar tegen. Je vindt er zowel historische werken over Maassluis als hedendaagse kunst.

Happy Day Tours

Happy Day Tours

Actie: combiticket met korting Johannes Vermeer, Willem van Oranje, Delfts Blauw... Delft ademt historie! Ontdek de parel van Zuid-Holland met een stadswandeling van Happy Day Tours. Een gids leidt je langs alle hotspots en vertelt je van alles over deze prachtige stad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Keringhuis - Publiekscentrum Water