Uitstapjes vlakbij Winkelcentrum Ypenburg

ADO Den Haag Museum

den haag, Zuid-Holland (2.56km)  -  Bewonder niet alleen de twee kampioenmedailles uit 1942 en 1943, maar ontdek in het ADO Den Haag Museum ook wat de voetbalclub door de jaren heen in de regio heeft betekend.

Howdy's Pannenkoek Saloon

nootdorp, Zuid-Holland (2.56km)  -  Ben je in het wilde westen? Nee, het is Howdy's Pannenkoek Saloon! Dit pannenkoekenrestaurant lijkt op een echt westerndorp. Stoere cowboys en cowgirls brengen jou je pannenkoeken. Smullen maar!

Stadsboerderij BuytenDelft

delft, Zuid-Holland (2.75km)  -  Op de stadsboerderij BuytenDelft beleef je de natuur van heel dichtbij. Er zijn hier een heleboel leuke en leerzame dingen te doen. Bak zelf popcorn boven open vuur en maak een ritje op een pony!

Gasterij 't Karrewiel

delft, Zuid-Holland (2.88km)  -  Trommel al je vrienden bij elkaar en ga een potje gezellig bowlen! Zin in iets lekkers? Combineer het bowlen dan met lekker grillen of een à la carte diner in de bijbehorende bistro.

Museum Swaensteyn

voorburg, Zuid-Holland (2.92km)  -  In Stadsmuseum Leidschendam-Voorburg komt de Romeinse geschiedenis van Voorburg tot leven. Het museum bezit een bijzondere collectie bodemvondsten.

Watertoren Delft

delft, Zuid-Holland (3.02km)  -  Een plaatje aan de rand van het centrum van Delft: de watertoren met zijn prachtige siermetselwerk, kleine raampjes en kantelen aan de bovenkant. Boek een rondleiding of huur er een ruimte voor je bijeenkomst.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Winkelcentrum Ypenburg